Dołączę się do pytania kolegów ,które permanentnie powraca, czyli imput lag i zdolność do współpracy z grami. Sporo pochlebnych opinii skłania mnie do zakupu tego modelu. Szczególnie pasywne 3D -bajka. Jak miecz katowski , przed zakupem wisi temat gier. Dziś nawet w sklepie podłączyłem lapa po HDMI 1.4 , wrzuciłem FPS-a , no i ...słabo. Modzić w ustawieniach nie mogłem bo nie mój sklep. Nie mniej jednak ja strzelałem sobie a tv sobie. We wcześniejszych postach kolega o zawartym w pseudonimie imieniu Jurek orzekł koniec kłopotów z lagiem (bodajże 20 ms) po wgraniu nowego softu. Czy ktoś może to potwierdzić? może sam kolega poda jakieś źródło?. Chcę przy tv na stałe postawić kompa, plazmy nie chce (sam inżynier z Panasonica mi odradzał). Dziś dzwoniłem do LG i usłyszałem ,że nic o sofcie ani o samym lagu nie wiedzą bo nie mierzą, heh
Może ktoś doda jak z cloudingiem i podświetleniem. Samsunga oprócz ,że szyba, właśnie z tego powodu nie biorę
Może ktoś doda jak z cloudingiem i podświetleniem. Samsunga oprócz ,że szyba, właśnie z tego powodu nie biorę