przy wyborze wejścia, naciskasz "oznaczenie wejścia" tam gdzie masz podpiętą konsolę i ustawiasz jako "PC", wtedy problem input laga znika w dowolnym trybie obrazu, choć nie można wybrać true motion z wiadomego powodu
wgraj najnowszy update do tego modelu, podobno to poprawia input lag
odnośnie gier, jeśli nadal po updacie będziesz miał po oznaczeniu wejścia jako PC truemotion, to jak grasz wyłącz tą opcję bo wprowadza duży input lag
Panowie, a czy inny adapter wifiniz oryginalny LG bedzie kompatybilny z tym TV? mam standardowe urzadzenie wifi pod usb b/g/n i nie wiem, czy bedzie dzialalo...
w ustawieniach włączasz piksel orbiter, przesuwanie obrazu o kilka pikseli co pare minutDzięki za pomoc czyli rozumiem że jeżeli dziennie będe przesiadywał na Plaźmie panasonic (nie wiem której jeszcze) około 2 godziny to nie zostaną na stałe żadne powidoki ??? a jeśli zostaną to jak sobie z tym radzić ?????
Ja dzisiaj podpiąłem modum CAM od kablówki i zauważyłem, że kanały kodowane tak jak u kolegi zdecydowanie wolnej się wgrywają. Na kanałach analogowych i cyfrowych (ale nie kodowanych przez kablówkę) działa to zdecydowanie szybciej. Widocznie ten model tak ma i "sprawdzanie" uprawnień zajmuje cenne sekundy Czy posiadacze innych modeli tv też tak mają ?Witam. Zakupiłem moduł NCam do tegoż telewizora i wszystko działa, satelita podpięta, kanały znalazło, obraz na programach HD igiełka (na niektórych oczywiście ale... no właśnie... przy przełączaniu kanału ("skakaniu" po kanałach) telewizor strasznie wolno reaguje na polecenia pilota. Niekiedy minie dobre kilka sekund, zanim zniknie obraz z programu X i zacznie się przełączanie na obraz Y. Czy posiadacze modułów w tym telewizorze też tak mają? Idzie się z czasem przyzwyczaić, ale drażniące trochę to jest.
Ja dzisiaj podpiąłem modum CAM od kablówki i zauważyłem, że kanały kodowane tak jak u kolegi zdecydowanie wolnej się wgrywają. Na kanałach analogowych i cyfrowych (ale nie kodowanych przez kablówkę) działa to zdecydowanie szybciej. Widocznie ten model tak ma i "sprawdzanie" uprawnień zajmuje cenne sekundy Czy posiadacze innych modeli tv też tak mają ?
Witam, n-TV z turbo-dekodera mam podłączoną kablem hdmi do 47lw570s i również mam przerwy przy przełączaniu kanałów, w tv który miałem wcześniej było tak samo więc "wina" leży po stronie N-ki.Pozdrawiam.no jezeli to nie przypadlosc modulow, to bym jednak napisal na support LG, bo mozna to poprawic w kolejnych wersjach firmwaru...