Pomoc techniczna dla produktu LG: 47LW570Spod tym linkiem są dostępne wyłącznie najnowsze wersje softu a mi chodzi o poprzedni czyli 05.11.08.
Witam,te miganie diody jest informacją o próbie wgrania softu.Tak samo miałem jak bez pena włączyłem wgranie nowego softu.Pomogło tylko całkowite wyłączenie z zasilania.To jest w ogóle jakieś dziwne bo nie ma napięcia na portach usb bo nie świeci sie niebieska dioda w odbiorniku pilota MagicMotion. Wszystko jest martwe, matryca tez się nie zaświeca. Jedynie dioda po właczeniu najpierw na czerwono, potem na biało, przygasa i znów świeci na biało już cały czas. Poza tym tv nie reaguje na nic.
Witam,te miganie diody jest informacją o próbie wgrania softu.Tak samo miałem jak bez pena włączyłem wgranie nowego softu.Pomogło tylko całkowite wyłączenie z zasilania.
Pozdrawiam.
a teraz trzeba odważnego , który wypróbuje ten sposóbWitam
Prawdopodobnie powrót do dowolnej starej wersji softu wg kol z Rosji
Cytat tłumaczone przez gogle
"Jeśli czytasz moje posty, jak poinformowali, należy wiedzieć, że skoro oprogramowanie ..... 05 rollback do starego firmware i oprogramowania jest zablokowana. Aby przywrócić wykonać następujące czynności:
1. 09.00.00 Pobierz specjalny program (do serialu LW wyłączeniem 4500, z drugiej serii osobisty niezaznaczone), który zwalnia blokadę firmware Telly byle firmware, link mogę napisać wcześniej.
2. Sformatować dysk flash do FAT32.
3. Utworzenie folderu LG_DTV.
4. Skopiuj ten firmware folderu 09.00.00
5. Włóż kij do telewizora.
6. Włącz telewizor.
7. TV będzie oferować zaktualizować firmware, trzeba się zgodzić.
8. Poczekaj, aż TV proshetsya i ponownie uruchomić komputer, wyjmij kij.
Następnie pobrać swój ulubiony stary firmware, i działać jak opisane wcześniej. Jeśli spróbujesz zainstalować starego oprogramowania, bez konieczności instalowania 09.00.00 następnie zostanie podany do Tele błędu i pozostanie na Oprogramowaniu prezhnm Telly Teraz, gdy już uruchomiony."
Jaki sposób , żeby to połączyć telewizor z internetem. Po tej aktualizacji zniknęło mi połączenie.
Wyskakują mi takie informacji router, kabel internet wszystko OK sprawdzone 100 razy..
Ma ktoś jakiś pomysł albo przerabiał to zagadnienie ? Chętnie przyjmę podpowiedź jak z tego wybrnąć.
Nikt nie ma pomysłu na ten problem???
wiem nawet jest napisane w info próbowałem nawet sam przypisywać adresy na włączonym i wyłączonym DHCPi też nic..Musisz na ruterze mieć włączony server DHCP, który sam przydzieli dla tv adres IP.
WitamWitam
Prawdopodobnie powrót do dowolnej starej wersji softu wg kol z Rosji
Cytat tłumaczone przez gogle
"Jeśli czytasz moje posty, jak poinformowali, należy wiedzieć, że skoro oprogramowanie ..... 05 rollback do starego firmware i oprogramowania jest zablokowana. Aby przywrócić wykonać następujące czynności:
1. 09.00.00 Pobierz specjalny program (do serialu LW wyłączeniem 4500, z drugiej serii osobisty niezaznaczone), który zwalnia blokadę firmware Telly byle firmware, link mogę napisać wcześniej.
2. Sformatować dysk flash do FAT32.
3. Utworzenie folderu LG_DTV.
4. Skopiuj ten firmware folderu 09.00.00
5. Włóż kij do telewizora.
6. Włącz telewizor.
7. TV będzie oferować zaktualizować firmware, trzeba się zgodzić.
8. Poczekaj, aż TV proshetsya i ponownie uruchomić komputer, wyjmij kij.
Następnie pobrać swój ulubiony stary firmware, i działać jak opisane wcześniej. Jeśli spróbujesz zainstalować starego oprogramowania, bez konieczności instalowania 09.00.00 następnie zostanie podany do Tele błędu i pozostanie na Oprogramowaniu prezhnm Telly Teraz, gdy już uruchomiony."
Zrób zdjęcie jaki ci wyświetla numer oprogramowania po przywróceniuWitam
Działa
Na razie wgrałem oprogramowanie 05.10.05Zrób zdjęcie jaki ci wyświetla numer oprogramowania po przywróceniu
Możesz wejść w menu serwisowe i sprawdzić czy masz odblokowane nagrywanie?Na razie wgrałem oprogramowanie 05.10.05
Nie mam tego ostatniego 05.11.08
Ten miałem na dysku z tych najnowszych jest z marca mam jeszcze starsze z stycznia grudnia na stronie lg jest tylko stare z grudnia albo te nowe do biosu nie mam na razie czym wejść kolega mi go odblokował swoim pilotem. Nagrywanie mam odblokowane działa. Te najnowsze niestety nie ściągałem z strony lg tylko automatycznie aktualizowałem przez tv.Możesz wejść w menu serwisowe i sprawdzić czy masz odblokowane nagrywanie?
Skąd ściągnąłeś tego softa 5.10.05
zrobiłem to samoNa razie wgrałem oprogramowanie 05.10.05
Nie mam tego ostatniego 05.11.08 nie ma go na stronie lg ma ktoś jakie namiary?
masz na stronie producenta jeszcze jestTen miałem na dysku z tych najnowszych jest z marca mam jeszcze starsze z stycznia grudnia na stronie lg jest tylko stare z grudnia albo te nowe do biosu nie mam na razie czym wejść kolega mi go odblokował swoim pilotem. Nagrywanie mam odblokowane działa. Te najnowsze niestety nie ściągałem z strony lg tylko automatycznie aktualizowałem przez tv.
Jeżeli ktoś ma linka do tego 05.11.08 to proszę
Wreszcie przywróciłem do 05.11.Na razie wgrałem oprogramowanie 05.10.05
Nie mam tego ostatniego 05.11.08 nie ma go na stronie lg ma ktoś jakie namiary?