jeszcze nie wiem czy nebu serwisowe jest odblokowane bo coś pało mi w połączeniu z internetem i nie mogę wejść przez internet do menu a pilot logitecha będę miał jutroNapiszcie jak to zrobić ... tak po polsku.
Czy menu serwisowe jest odblokowane?
Skąd masz 05.11.05 na stronie lg go niema.Wreszcie przywróciłem do 05.11.
zrobiłem to samo
i jak chciałem mu wgrać soft 5.01,10 i 5.11.08 to padła informacja, że nie ma potrzeby aktualizacji - soft 09.00.00 jest wyższy ???????????
rozumiesz coś z tego????
Skąd masz 05.11.05 na stronie lg go niema.
Ja mu najpierw wgrałem ten soft co był jako 2 na tej stronie a potem dopiero swój z dysku. A jak Ty
z tego wyszłeś?
tak to wygląda w/g opisu kolegi , ja próbowałem u mnie nie poszło z drugiego ale poszło z pierwszego a potem soft właściwyCzyli lepiej wgrać jako pierwszy ten soft "SW_file_version_4.04.11.zip" ,
a potem mogę już Software File_Version 05.11.08.epk .
Czy w takiej kolejności pójdzie?
Skąd masz 05.11.05 na stronie lg go niema.
Masz tutaj 05.11.05
Software 05.11.08 do TV LG LW 570S - keriz - Chomikuj.pl
Widocznie to zależy od płyty głównej ja miałem na pendrive oba softy po restarcie ukazało się na nowo okienko aktualizacji z tym softem 4.04.11. Gdyby tak nie poszło spróbuj nacisnąć na opcjach 7 razy FAVtak to wygląda w/g opisu kolegi , ja próbowałem u mnie nie poszło z drugiego ale poszło z pierwszego a potem soft właściwy
jak zainstalujesz daj znać
Widocznie to zależy od płyty głównej ja miałem na pendrive oba softy po restarcie ukazało się na nowo okienko aktualizacji z tym softem 4.04.11. Gdyby tak nie poszło spróbuj nacisnąć na opcjach 7 razy FAV
mając oczywiście na pendrive ten nowy soft. Prawdopodobnie istnieje też szansa automatycznej aktualizacji softu przez tv podłączony do sieci i wtedy aktualizuje od najstarszej wersji po kolei ale ja tego nie próbowałem mnie od razu załapało. A w jaki sposób Ciebie poszło?
Napiszcie czy zaskoczyło, w którymś z postów u Rosjan pisało też o aktualizacji przez tv z reguły idzie po kolei od najstarszego ale bywały wypadki że od razu zaktualizował do najnowszego dajcie znać jak u Was poszło.
jasne wszystko się zgadza sposób pewny , sprawdzony i przetestowany
na razie z tego co widzę to tylko my to zrobiliśmy ...ale działa na 100%!
Prowadzę równolegle na innym forum dyskusję i tam też zaskoczyło
http://******************************.com/topic/25520-lg-lw570-lw570s/page__st__460
jasne wszystko się zgadza sposób pewny , sprawdzony i przetestowany
na razie z tego co widzę to tylko my to zrobiliśmy ...ale działa na 100%!
Prowadzę równolegle na innym forum dyskusję i tam też zaskoczyło
a gdzie?
Jeżeli chodzi o menu serwisowe na razie nie wiem czy go odblokowało bo nie mam czym wejść do niego muszę wejść w kontakt z kolegą on ma pilot przystosowany do tego
czyli działa także na innych LG z serii LW to superWitam !
Potwierdzam na 42LW5500 - wszystko działa, menu serwisowe - odblokowane
Wielkie dzięki dla kolegi "rojek1" za info o takiej możliwości.
Pozdrawiam !