memeczyslaw
New member
mam jakiś stary dysk 80 gb, strasznie wolno kopiuje sie na niego dane czy on sie nada czy bedzie zawolny? i trzeba kupić nowy
Ja mam 2TB i chodzi bez problemu.ponawiam pytanie kupuje ten telewizor i nie wiem jaką pamięć przenośną dokupić zeby móc oglądać filmy, dzieki!
Ustawienie - Opis
EKRAN - Umożliwia dostosowanie opcji wyświetlania materiałów pochodzących z komputera.
Opcja:
Rozdzielczość - Wybór odpowiedniej rozdzielczości dla zawartości pochodzącej z komputera.
Auto. konfiguracja - Telewizor będzie automatycznie dopasowywał opcje wyświetlania.
Pozycja - Dostosowanie pozycji obrazu na ekranie.
Rozmiar - Dostosowanie rozmiaru obrazu.
Faza - Wyeliminowanie poziomych smug na obrazie.
Resetuj- Przywracanie domyślnych wartości ustawień.
czy warto czekać na nowe TV od LG i czy będą się różnić od serii 570
czy warto czekać na nowe TV od LG i czy będą się różnić od serii 570.
ps
"Wait and pay"- tak tylko jak długo. Jak myślicie na święta w grudnie będzie u nas dostępny czy może wcześniej. Na razie ceny proponowanych są ok. 3,7 tyś. Jak dla mnie to ok a do grudnia o kilka stówek spadnie jeszcze.
WitamZ polskiej strony LG mozna sciagnac wersje 04.04.11 soft wgrywa sie przez usb.Wgrałem i testuję
wiem że ten TV ma krawędziowe podświetlanie i cudów od niego nie można wymagać ale pytam czy u WAS na każdy rogu ekranu przy czarnym tle widać wyraźne świecenie(chmurki)...
próbowałem już zmniejszyć podświetlenie obrazu ale to tylko trochę pomogło???
ogólnie ten TV jest ok. lecz nie spodziewałem się że te świecenie będzie takie widoczne...
prosze powiedz jak wgrac ten soft? Sciagnalem z linka tutaj zamieszczonego. Po rozpakowaniu na USB i podlaczeniu nic nie widzi na penie. Przez setup/wsparcie/aktual. oprogr. tez nic nie widze o mozliwosci przez USBDzięki serdeczne. Ściągnąłem, wgrałem, wszystko działa, SKYPE jest tylko gdzie kupić kamerę
Dziekuje bardzo! Wszystko poszlo ok soft zainstalowal sie w 100% nie zadnego problemu v04.04.11W instrukcji wgrywania softu pisze tak:
1. Unzip the software file.
2. Insert the USB memory drive into a USB Port on your PC.
3. Make a folder on the USB drive named “LG_DTV”.
4. Save the software file to the “LG_DTV” folder
a więc sproboj utworzyć folder LG_DTV wrzuć tam rozpakowany plik ze softem podłącz i sproboj zaktualizować, powiedz czy działa?
Rzeczywiście jest tylko plik Software_Upgrade_Guide(Language_English).ppt , wcześniej był ponad 167 megowy zip z softem, sprawdźcie ten link
Z opisu wynika jasnoKod:http://www.lg.com/lgecs.downloadFile.ldwf?DOC_ID=KRSWD000006568&ORIGINAL_NAME_b1_a1=The_latest_firmware_file_v04.04.11.zip&FILE_NAME=KRSWD000006568-b1-a3.zip&TC=DwnCmd
Kod:[B]The latest firmware file for upgrade[/B] [What's new?] Improve satellite channel receiving sensitivity.