Obsluguje WAPDru napisał:witam
powoli się przymierzam do kupna tego odtwarzacza. Moje pierwsze pytanie jest takie - czy przez WiFi obsługuje kodowanie hasła, jeśli tak to jakie?
Obsluguje WAPDru napisał:witam
powoli się przymierzam do kupna tego odtwarzacza. Moje pierwsze pytanie jest takie - czy przez WiFi obsługuje kodowanie hasła, jeśli tak to jakie?
siwyyy77 napisał:1-Czy LG odczyta ISO DVD wraz z menu, pliki nagrane na HDD podłączony po USB?
2-Czy LG odczyta ISO płyt BD wraz z menu pliki nagrane na HDD podłącznym po USB?
Z tym jest różnie. MKV są różne i , przynajmniej ja się z tym spotlkałem, czasami można wybrać różne ścieżki audio i napisy a czasami nie.siwyyy77 napisał:3-czy w plikach mkv gdzie mam kilka ściezek dźwiękowych mogę wybrać tę która chcę, jak i język napisów?
jwivo napisał:McMatheo -> ja kupiłem ten odtwarzacz do bluray i z tego odtwarzacz wywiazuje się bez zarzutów (puszczam po HDMI przez ampli i wszystko gra). Dodatkowo od czasu do czasu puszczam jakiegoś divixa czy plik mkv i też do tej pory nie było problemów. Nie wiem do czego chcesz używać tego odtwarzacza ale ja nic przy nim nie grzebałem, nie wgrywałem uaktualnień a jako użytkownik jestem z niego zadowolony.
To widziałem - niestety infolinia nie ma podanych godzin działania no i nie ma namiarów na żaden serwis. Na szczęście są podane serwisy na Karcie Gwarancyjnej.nic nie schowali. Na stronie głównej jak byk jest Obsługa Klienta i Kontakt
W środę przed wyjazdem na Święta wszystko działało bez zarzutu, cały sprzęt stał parę dni nawet bez zasilania i dzisiaj nie działa. Wada fabryczna raczej to nie jest - prędzej usterka. Klawisz '2' obejrzałem dokładnie, z ciekawości - bo normalnie tej klapki w ogóle nie otwieram,To że coś się zablokowało to w 99% jest wina obsługującego - albo wciśnięty przycisk do oporu się porostu zablokował lub np zostało coś a niego wylane.
Zgłaszać to na infolinie jeżeli jesteś pewien że to wada fabryczna.
Ech no tak na poważnie... Ja też jestem zadowolony z funkcjonalności i w ogóle - faktem jest że mam ten sprzęt od miesiąca i nagle taki zonk - a nastawiałem się na tydzień pełen wrażeń filmowych.Nie zgadzam się, że LG to koreańskie g....
Witam,
czy wie ktoś z Was o co chodzi z brakiem dostępności bd390 na rynku? Koniec roku i brak zamówień przez sklepy czy to coś innego?
Ech no tak na poważnie... Ja też jestem zadowolony z funkcjonalności i w ogóle - faktem jest że mam ten sprzęt od miesiąca i nagle taki zonk - a nastawiałem się na tydzień pełen wrażeń filmowych.
Oby to był tylko pilot - jadę zaraz do serwisu, może naprawią na miejscu?