A więc
1 nie - i raczej na 99% nie będzie.
2 nie odczytuje
3 u mnie w intrukcji tego nie piszę. Teraz współpracuje z dyskiem gdzie jest grubo ponad 650 mp3 i wszystko jest ok.
4 Tego nie wiem, spróbuje sprawdzić
5 Nie poprawili
co do problemu z dyskiem, a więc mój dysk Seagate Expansions 1TB też już współpracuje z BD370. Prawdopodobna przyczyna to aktualizacja - tuż przez pierwszym udanym podłączeniem dysku - softu z wersji 7.159 do 7.163. Poprzednio próbowałem na dwóch softach, fabrycznym co miałem i z akrualizowanym naprawdce z nadzieją na sukces 7.159.
czyżbyś liczył na NTFS ?Jak jest sformatowany ? NTSF, exFat czy Fat32 ? Napisz prosze.
dzięki za info. jak możesz, to jeszcze sprawdź te flac'i.A więc
1 nie - i raczej na 99% nie będzie.
2 nie odczytuje
3 u mnie w intrukcji tego nie piszę. Teraz współpracuje z dyskiem gdzie jest grubo ponad 650 mp3 i wszystko jest ok.
4 Tego nie wiem, spróbuje sprawdzić
5 Nie poprawili
co do problemu z dyskiem, a więc mój dysk Seagate Expansions 1TB też już współpracuje z BD370. Prawdopodobna przyczyna to aktualizacja - tuż przez pierwszym udanym podłączeniem dysku - softu z wersji 7.159 do 7.163. Poprzednio próbowałem na dwóch softach, fabrycznym co miałem i z akrualizowanym naprawdce z nadzieją na sukces 7.159.
hm musisz się postarać o podłączenie do routera, w przypadku podłączenia do laptopa - o ile wiem to musisz stosować scrossowany kabel i wtedy przez udostępnienie połączenia próbować się podłączyć.kupiłem też ten odtwarzacz
i parę pytań
nie chce się łączyć z siecią po kablu
podłączam odtwarzacz do karty sieciowej w komputerze laptopie i jest ciągły brak komunikacji , internet mam na routerze, ale router jest w innym pomieszczeniu , więc wpięcie bezpośrednie pod router odpada
Nie działa na dynamicznym IP i na statycznym
Witam
Mam pytanie do użytkowników tego odtwarzacza. Czy wypuszcza on DTS-HD MA jako bitstream, czy tylko dekoduje do LPCM? Zadałem to pytanie serwisowi LG, ale dostałem bardzo lakoniczną odpowiedź, odesłali mnie do instrukcji, a tam dla mnie odpowiedź nie jest jednoznaczna.
Pozdrawiam
Panowie i Panie w Euro AGD LG BD370 w cenie 399 zł, zaczynają się obniżki a ja czekam na dobrą cenę BD 390... mama nadzieje że się doczekam.
Panowie i Panie w Euro AGD LG BD370 w cenie 399 zł, zaczynają się obniżki a ja czekam na dobrą cenę BD 390... mama nadzieje że się doczekam.
A jak sobie radzi BD370-ta z orginałami Blue-Ray i z płytami nagrywanymi...
No nieźle, w styczniu tego roku zapłaciłem za niego 650 zł a teraz taka obniżka ceny po dwóch miesiącach.
Jeśli chodzi o oryginalne filmy blu-ray, oglądałem 3 filmy na BD370 i obraz jest wyśmienity, mimo iż mam tylko HD LCD SHARP D44 32. Jestem ciekaw jak by to wyglądało na TV Full HD.
Nieraz czytałem o formacie MKV, że w rozdzielczości 1920x1080px pojawiają się artefakty. Wczoraj oglądałem film dokumentalny w tym formacie "HOME - S.O.S. Ziemia" i nie miałem artefaktów. Można to tylko ten jeden film był dobrze przerobiony, albo nie jest to zasadą że wszystkie w tej rozdzielczości MKV (kodek x264) mają problem z artefakami.