To wgrywać ten soft czy nie proszę napiszcie
tylko wgrywać!!!
To wgrywać ten soft czy nie proszę napiszcie
Panowie dlaczego na filmach 1080p widoczne jest jakby ziarno na calym ekranie ???
Spoko ale mi nie chodzi o artefakty tylko jak masz film to obraz ma jakby ziarna chyba ze ja czytac nie potrafie ????poczytaj wcześniej był opisywany problem 1-3 strony wcześniej.
może po prostu kiepska kopia, albo inaczej, dość duża kompresja. Jak tak mam np Szeregowiec Ryan.Spoko ale mi nie chodzi o artefakty tylko jak masz film to obraz ma jakby ziarna chyba ze ja czytac nie potrafie ????
czy BD 350V odtworzy mi bez problemu pliki mkv.? czy działa do niego ten nowy soft? aktualizacja?
To nie ten dział ale rzeczywiście 350 , a 370 , a 350v to kolosalna różnica - szukaj LG BD 350v - sorry za otCzesc!
Chyba pomyliles dzialy!..BD 350 a 370 to kolosalna roznica.
Jak Ty sobie wyobrazasz wgrac "aktualizacje 370" do
Twojego BD 350??..Syrena to nie Polonez..a Polonez to nie Mercedes![]()
BD 350 w ogole nie widzi nie tylko plikow*mkv..ale rowniez *avi kodowanych kodekiem
H-264 (np. Serial "Co ludzie powiedza"..kodowany w H-264 jako Avi..nie mylic z *mkv)
Jezeli chodzi o wypowiedz Kol. mat74..(troche sie chyba zdenerwowal), to przyznaje mu
w 100% racje :bober:, chociaz sie z nim nie zgadzam.
Ja rowniez robie rozne "experymenty" z moja 370..i efekty sa rozne...lepsze lub gorsze.
Pobawic sie nie zaszkodzi (jezeli wiemy jak sie bawic), zeby pozniej nie odwiedzic "Serwisu"
i blagac tam o pomoc :blagam:
Zycze Wszystkim Kolegom spokojnych;zdrowych i udanych Swiat Wielkanocnych..spoko!
Byle do jutra! :bober:
![]()
![]()
![]()
Pozdr.
Kontrop
witam. postanowilem sobie uaktualnic soft poprzez lan. spoko znalazł pobrał zapytał czy uaktualnic. dałem ok i na wyswietlaczu jest SETUP a na tv sama tapeta. musze wyłaczyc go z prądu i ponownie właczyc. próbowałem kilka razy i sytuajca sie powtarza. o co kaman?