Czy ta wersja jest dostępna on-line? Na stronie LG jej nie ma.
:NIE
i jeszcze kaza mi pisac bzdety bo; The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
co za bzdura...
Czy ta wersja jest dostępna on-line? Na stronie LG jej nie ma.
Czy u Was 370-tka też się mocno nagrzewa podczas pracy ?
Witam!
Mam taki problem: Dość często zdarza mi się zaciągnąć film MKV ze ściezką dźwiękową 5.1 AAC.
Niestety mój BD370 odtwarza je tylko jako stereo, lub przesyła do amplitunera dźwięk stereo PCM 48kHz (niezależnie od ustawień w zakładce audio).
Czy jest jakiś sposób żeby taki plik poprawnie odtworzyć z dźwiękiem 5.1 na tym odtwarzaczu?
Jeśli nie, to jakim programem szybko i dobrze (i łatwo) przetworzę dzwięk 5.1 AAC do 5.1 DTS lub 5.1 DolbyAC3?
Aha dobrze byłoby, gdyby mógł wtapiać jeszcze napisy do pliku.
Pozdrawiam!
370-ka ma radiator zamiast wentylatora i pracuje bezszelestnie dopóki nie włożymy płyty. Kiedy płyta jest w odtwarzaczu, napęd cały czas się obraca, nawet gdy w danej chwili korzystamy z USB. Napęd jest bardzo cichy, jednak można go usłyszeć. Czy możecie potwierdzić moje spostrzeżenia?
hmm mam kilka filmów z 1080p w profilu mniejszym niż 5.1 i problemów nie sprawiająNo tak artefaktow brak ale problemm 1080p nadal pozostal tak ze cieszymy sie nadal tylko 720p
hmm mam kilka filmów z 1080p w profilu mniejszym niż 5.1 i problemów nie sprawiają
hmm w BD370 chyba mówi o tym informacja, że mogą być kłopoty z odtworzeniem filmu.Tylko skad wiemy ze film jest ponizej profilu 5.1 ???
hmm w BD370 chyba mówi o tym informacja, że mogą być kłopoty z odtworzeniem filmu.
Ja sprawdzam na komputerze, dokładnie w KMPlayer >> info o MEdiach
Skąd można pobrać ten soft V7.170 , na stronie LG go niema ??
hmm w BD370 chyba mówi o tym informacja, że mogą być kłopoty z odtworzeniem filmu.
Ja sprawdzam na komputerze, dokładnie w KMPlayer >> info o MEdiach
:hmm: AAC w 5.1nie spotkalem w tej kompresji jeszcze dzwieku przestrzennego
Nazwa pliku: H:\Braveheart.mp4
Rozmiar pliku: -1619265554 bajtów
Rozmiar obrazu: 1280x544
Liczba wszystkich strumieni: 2
============= Strumień: 1 ===============
Major type: Video
Sub type: H.264/MPEG-4 AVC
FourCC: avc1 (H.264/MPEG-4)
Bit planes: 24
Dimensions: 1280x544
AvgTimePerFrame: 417083
FPS: 23,98
============= Strumień: 2 ===============
Major type: Audio
Sub type: AAC - Advanced Audio Coding
Channels: 6
Audio tag: 0x00FF (AAC)
Frequence: 48000 Hz
Bitrate: 768000
Mi BD370 sam pobral aktualizacje.
Sprawdzilem Sezon na misia 2 Full HD 1080p profil 4.1 s miga az milo patrzec Bym byl wdzieczny jak by dal ktos namiary na filmy full z profilami nizszymi od 5.1 PS. kolego z kad masz ten film 9 ????Od siebie mogę dodać że faktycznie filmy w 720p po aktualizacji chodzą bez artefaktów ale mam też film animowany "9" w 1080p i po aktualizacji chodzi bez artefaktów chociaż wcześniej krzaczków było sporo. Więc próbujcie filmy w fullHD może i u Was będzie poprawa ja nie mam już na czym sprawdzić w 1080p. Pozdrawiam forumowiczów
I duże brawa dla LG chyba mało która firma wspiera tak długo swój produkt
Gdyby ktoś chciał kupić omawiany odtwarzacz w Krakowie za 399 zł, to są w tej cenie w Media Markt w M1 (ja dziś odbieram swój). W Euro już nie ma (najbliższe - w Gliwicach).
Pozdrawiam,
k.
jak tam trzeba wpisać ten kod z obrazka??Dziewięć mam ze strony filmyhd.net polecam.:szukaj:
Właśnie chcialem kupić. Jest w MM, ale za... 899. Co sie dzieje? To była czasowa promocja? Wg ceneo juz tylko w kilku euro jest w tej cenie.
Sprawdzilem Sezon na misia 2 Full HD 1080p profil 4.1 s miga az milo patrzec Bym byl wdzieczny jak by dal ktos namiary na filmy full z profilami nizszymi od 5.1 PS. kolego z kad masz ten film 9 ????