Kupiłem!!!! :-)

Status
Zamknięty.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Każdy ma prawo do własnej oceny.
Ludzie kupują Philipsa i śmią być bardzo zadowoleni i nic im nie zrobisz.
W klasie cenowej to bardzo dobre telewizory.

Sony wg mnie gra lepiej niż Panasonic i to z uwagi na płynność - matrycę 100Hz jak i jakość oraz oraz zdecydowanie większe możliwości niż Panasonic.
Czemu oddałeś Panasonica i napisałeś jeszcze, że jesteś z tego powodu bardzo zadowolony ?
Przymusu nie było.
Sony ma większe możliwości , a po kalibracji gra super.
Wieczorem wjechały modele XE na testy i .... wow.
Będzie się działo.

kuba378

Active member
Kiki co tam trenujesz, pochwal się :)

Odnośnie nowości Sony jak byś mógł, to zwróć uwagę na jakość wykonania obudowy, ramki, itp.

RHJG

New member
Bez reklam
Sprawdziłeś bad piksele w tym Sony ? Ostatnio facet przy mnie oddawał,czy wymieniał miał kilka padniętych...

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Szkoda bo delikatne pukanie i głaskanie działa 50 na 50.
A jak, Sony potwierdza wymianę z powodu 2 martwych pikseli ?

buldoggg

Member
Bez reklam
Najlepsze jest to kiedy ja w 2006/07r kupowałem swój pierwszy tv lcd 32s62b za około 2300 zł w saturnie i powiedziałem sprzedawcy żeby podłączył mi go,bo chciałem sprawdzić jak świeci i czy przypadkiem nie ma wypalonych pixeli.On powiedział mi że mam 7 dni na zwrot gdyby coś było nie tak(np wypalony pixel) przyjechałem do domu,podłączyłem tv ustawiłem maxymalna jasność itp i po około 5-6 godzinach zauważyłem jeden wypalony,spakowałem tv do pudełka i pojechałem do saturna,pan na zwrotach podłączył go i przecierał szmatką z mikrofibry po czym przybliżył się do błyszczącej obudowy na około 10cm(najbliżej jak tylko ludzkie około łapie ostrość)i oznajmij że jest mikroryska i w taki razie telewizora nie można oddać ponieważ jest to uszkodzenie mechaniczne i tyle.....po 40 minutowej rozgrywce z kierownikiem mówiąc że mikroryska została zrobiona przez pracownika,wycierając szmatką obudowę telewizora nie udało się go oddać i jedynie co mogłem zrobić to posypały się kur.....chu....miałem wtedy 21 lat i kupiłem go za swoje pieniądze(dlatego ciężko było mi to przełknąć i musiałem ich tak pojechać mimo że wiedziałem że takie zachowanie jest bardzo prostackie) telewizor ma już swoje lata ale mimo wypalonego jednego pixela działa dalej i jest w dobrej kondycji :) KONIEC :)

rodman83

New member
Szkoda bo delikatne pukanie i głaskanie działa 50 na 50.
A jak, Sony potwierdza wymianę z powodu 2 martwych pikseli ?

niestety to nic nie dało, nie pisałem do Sony w tej sprawie, TV zamówiłem przez internet i mam 14 dni na zwrot bez podania jakiejkolwiek przyczyny i z tego prawa skorzystam :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie ma się z czego śmiać, sposób na piksele od lat znany.
Mi się udało pozbyć z którymś monitorze i chyba tv 55"
Pamiętam, że musiałem mocniej "pstryknąć" z palca i tyle go widzieli.

Wiesiek19

Active member
Bez reklam
Nie ma się z czego śmiać, sposób na piksele od lat znany.
Mi się udało pozbyć z którymś monitorze i chyba tv 55"
Pamiętam, że musiałem mocniej "pstryknąć" z palca i tyle go widzieli.

Potwierdzam. Miałem to samo swego czasu z monitorem do pc BenQ.
Dostał pstryczka kilka razy i też go tyle widzieli. :)

Status
Zamknięty.
Do góry