Ktoś chętny, robimy zrzutke?

grzesiek1945

New member
Cena rzeczywiście okazjonalna ale jak poczytałem komentarze to mi się odechciało klikać.

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Najlepsze jest to:
"Zwykły kłamca który za 100zł sprzeda matkę.Kupiłem amplituner Onkyo za 4tys okazało sie że nie posiada wystawionego amplitunera i wysyła mi Denona. Po transakcji okazał się chamem nie odbiera telefonów zero kontaktu.CHAM I PROSTAK BEZ ZASD!!!!!!!"

Kup Onkyo, dostań Denka. Ot, biznes po Polsku ;)

Kamil_89

Member
Nie jestem pewien czy to ten sam salon z Koszalina, ale na tym lub innym forum ktoś opisywał że kupił u niego Klipsche po czym otrzymał informacje że dostanie je... za 3 tygodnie. Czyli handel sprzętem którego się nie ma na stanie :)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Nie jestem pewien czy to ten sam salon z Koszalina, ale na tym lub innym forum ktoś opisywał że kupił u niego Klipsche po czym otrzymał informacje że dostanie je... za 3 tygodnie. Czyli handel sprzętem którego się nie ma na stanie :)

Tak to.ten koles, handluje importami

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Dla szukajacych, na pewnej stronie "linka nie podam, kto szuka ten znajdzie" sa na sprzedaz:

Monitor Audio silver 10 orzech - za 5800zl z wysylka:

Informacyjnue jeszcze MA PL100 z podstawkami za 7500zl.

Ostatnia edycja:

vectra1

Member
Bez reklam
Czemu czarodziej? Nowy chinczyk chce pohandlowac urzadzeniami z chin :)

Jest to możliwe
Jednak biorąc pod uwagę HE-400i które będę zamawiał, użytkownik bez żadnego komentarza wystawia 1000 sztuk słuchawek znacznie taniej niż oficjalny sklep w promocji ?
Jak dla mnie coś tu nie pasuje i aż takim optymistą nie jestem, żeby mu zaufać.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Masz na mysli oficjalny skelp w chinach czy oficjalny sklep w PL, ktory musi zaplacic clo, marze i vat?

Chinczyk wystawia po cenie wysylki, jak cie kurier zgarnie ze nie oplaciles cla to zaplacisz clo a potem odbiezesz przesylke. Nie pamietam czy jak zlapia cie na oplacie cla czy nie bedziesz musial vatu doplacic. No i placisz za marze chinczykowi a nie w PL firmie.

Jak ci wysle jako "prezent" i na kartonie napisze ze w srodku majtki albo ksiazka to cla moze niebzaplacisz.

vectra1

Member
Bez reklam
Mam na myśli oficjalny sklep w chinach gdzie w promocji słuchawki kosztują 249 dolców + 45 dolców wysyłka co jakby nie liczyć daje 1116 zł
Teoretycznie sprzedający może mieć umowę na tańszy transport, tylko te słuchawki wczoraj kosztowały 1100zł dzisiaj 999, jutro konto sprzedającego zniknie.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jak wałek, to wyjątkowo naiwny.
Nowe konto, cała masa drogiego sprzętu i na dodatek poniżej cen rynkowych.
Nawet gdyby to nie był przekręt, to i tak wygląda na wyjątkowo ryzykowną transakcje.
Trochę się żle za to gość zabrał.

Do góry