Ktoś chętny, robimy zrzutke?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Armanig bierz tego Onkyo, ciekaw jestem opinii. Zawsze możesz sprzedać:)
A najlepiej weź 8005 i Onkyo i przetestuj:D

Może i bym wziął, ale nie wiem czy nie wymienię wszystkiego na srebro, a cholera wie ile to się będzie sprzedawać potem ;)
Marantze mam wszystkie przetestowane, także nie ma potrzeby ;)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Widzieliście oszołoma?
Marantz av7702 mkII wielokanałowy przedwzmacniacz (6800871302) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Na pewno znajdzie frajera.
6500 zł to realna cena zakupu w salonach dystrybutora (pomijam kretyńską cenę detaliczną 8500 zł). Na portalach aukcyjnych tez pojawiają się nówki jako ogłoszenia sklepów za 6500 zł. W okolicach świąt widziałem powystawową nówkę za 5999 zł i zastanawiałem się czy nie wziąć na raty, ale w końcu uznałem, że to za dużo.
Używki za granicą widziałem już nawet za 4000 zł.
3500 - 4000 jestem w stanie dać i ani gronia więcej. I weź tu mieszkaj w Polsce i wytłumacz takiemu...
:)

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Widzieliście oszołoma?
Marantz av7702 mkII wielokanałowy przedwzmacniacz (6800871302) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Na pewno znajdzie frajera.
6500 zł to realna cena zakupu w salonach dystrybutora (pomijam kretyńską cenę detaliczną 8500 zł). Na portalach aukcyjnych tez pojawiają się nówki jako ogłoszenia sklepów za 6500 zł. W okolicach świąt widziałem powystawową nówkę za 5999 zł i zastanawiałem się czy nie wziąć na raty.
Używki za granicą widziałem już nawet za 4000 zł.
3500 - 4000 jestem w stanie dać i ani gronia więcej. I weź tu mieszkaj w Polsce i wytłumacz takiemu...
:)

Nie wszyscy sledza promocje i sa w temacie jak ty.

Moze chlop poszedl do "Media Marktu" zobaczyl ze jest taka skrzynka za 8500zl potrzymal rok i mowi, no dobra moge stracic na niej 2000zl i kupie sobie cos unnego :)

Ps. Sam nie wieze w to co pisze, bo chyba takich skrzynek debile nie kupuja xD

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Nie wszyscy sledza promocje i sa w temacie jak ty.
Tu nie chodzi o to czy jestem obeznany czy nie (bo na pewno są inni co znają się lepiej), ale o szczyptę realizmu. Raz na kilka dni zaglądam na różne strony, rozmawiam ze sprzedawcami w Hornie, więc śledzę rynek tylko jako-tako. Wystarczy zaglądać na portale aukcyjne. Nie pojawi się dziś jutro czy z tydzień, to będzie później, ale będzie ;) Czasami są tygodnie czy miesiące, ze nic nie ma, potem jest wysyp kilku sztuk w ciągu kilku dni. Tak bywa ze wszystkim. Trzeba być cierpliwym.
Moze chlop poszedl do "Media Marktu" zobaczyl ze jest taka skrzynka za 8500zl potrzymal rok i mowi, no dobra moge stracic na niej 2000zl i kupie sobie cos unnego :)
Ps. Sam nie wieze w to co pisze, bo chyba takich skrzynek debile nie kupuja xD
na pewno jest tak jak piszesz, ba może nawet chłop kupił za 8500 zł i opuszcza te 2000 zł :)
Nie zdziwiłbym się, gdyby to była aukcja zaczynająca się od 6500 zł i w naszym kraju zapewne skończyłaby się kwotą droższą niż 8500 zł :D

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Za 3500zł był ostatnio. Trzeba polować. Nie dziś, to za pół roku.
U nas jest inaczej, kupisz za 7k, to żal sprzedać za 4k i się człowiek buja.

Do góry