Niestety Borixon też ma bana. Hmm...
Memory five ....Miałem. Tam też mnie spotkacie.
Nadal Ci co będą chcieli pogadać, poprostu zadzwonią. I bez forum byśmy sobie poradzili![]()
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Lepiej bym tego nie ujął....Memory five ....
Siara.
-i wszystko jasne !!!
To musiałeś dobrze trafić, bo ta cena jest całkiem ok za mm7025.Marantz MM7025 końcówka mocy - jak nowa (6810193647) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mniej zapłaciłem za 5 kanałową...
Zależy jaki stan, ale ok. 1400 zlSiemka. Sensowna cena za Onkyo 646? Ktoś podpowie ?![]()
Zależy jaki stan, ale ok. 1400 zl
Nie mówię, że źle nie trafiłem, bo wiem, że to była prawdziwa okazja, ale kilka stron wcześniej pisaliśmy o mentalności polskich sprzedających z drugiej ręki używki. Ku ścisłości, jedną 7055 kupiłem za 2500 zł, a drugą za 2700 zł w Polsce od całkowicie normalnego człowieka znającego rynek i jego zasady.To musiałeś dobrze trafić, bo ta cena jest całkiem ok za mm7025.
Nawet bardzo bardzo ok.
Trzeba polować. Nie ma dziś, to będzie za tydzień, czy miesiąc...Tylko że aktualnie to ja nie widzę nic tańszego na eBay.
Nie twierdzę że nie ma, okazje się trafiają ale aktualnie są w tej samej cenie lub drożej
To też prawda. Krążą opinie, że 7025 jest nieco lepsza niż 7055, co nie zmienia faktu nieadekwatnej cenyJeśli by patrzeć za cenę pojedynczej końcówki, to 5 kanałowe wychodzą zawsze najtaniej.
Może tak być. W jakimś katalogu pojawiła się informacja, że na okrągłym okienku wyświetla się też stan poboru mocy. Do tej pory sądziłem, że to pomyłka, ale jeśli jest jakaś zmiana, to może to z tego wynikaćAla chyba wiem
em skąd te wysokie ceny.
Myślałem że to brexit ale to chyba przez to, że jest nowy procesor i wywietrzyli okazję żeby na końcówkach klientów przyciąć.
Już mi tak uciekło kilka fajnych rzeczy. Są lepsi łowcy niż ja![]()
To też prawda. Krążą opinie, że 7025 jest nieco lepsza niż 7055, co nie zmienia faktu nieadekwatnej ceny![]()
Może tak być. W jakimś katalogu pojawiła się informacja, że na okrągłym okienku wyświetla się też stan poboru mocy. Do tej pory sądziłem, że to pomyłka, ale jeśli jest jakaś zmiana, to może to z tego wynikać