Ktoś chętny, robimy zrzutke?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie mam nadstan, to deficytowy towar. Nie widzisz, że ledwo kilka sztuk ;)
Btw. Właśnie poszła MM7025 za 1600zł.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja bym zadał inaczej pytanie. Co ja robię u Ciebie na Twojej kanapie :D
Tak, 2 sztuki moje, ale ponoć 1 mam dostać gratis, więc... ;)

vectra1

Member
Bez reklam
Armanig kupiłeś w polszy czy ściągałeś ?
Na allegro pojawiła się całkiem ciekawa oferta tego cuda.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
To ja kupiłem większą ilość od tego samego gościa. Zbierałem zapotrzebowanie, cena wyszła 190 zł szt. ;) Na drugi dzień już podnieśli, ale i tak jest to w miarę spoko, choć wg mnie 300 zł to już całkowity max za taki kawałek plastiku... Ponoć wykupili resztki magazynowe z Niemiec (faktycznie jest to wersja schuko, a ja akurat nawet wolę takie). Na początku bałem się, że to jakaś podróba z Chin, ale okazuje się, że wszystko OK.

vectra1

Member
Bez reklam
Przymierzałem się do tego modelu i nawet ta "wyższa" cena jest w miarę okej.
Ciekawie zapowiada się funkcja automatycznego włączenia i wyświetlanie poboru mocy - chociaż nie wiem czy będę często z niej korzystał ;) Sprawdzałeś jak w praktyce ?
Trochę mnie zasmuciłeś tymi 190 złotymi :/

Pawel_Sz85

Klub HDTV.com.pl
VIP
W sumie ciekawa ta listwa. Fajnym rozwiązaniem jest to, że wpinamy kable od tyłu, a nie od góry jak w większości listw. Porządniejsze kable zasilające są dość sztywne. Ja mam teraz wszystko w szafce i trzeba sporo miejsca od góry żeby wygiąć kable.

Mam pytanie. W sumie tak jest w opisie , ale wolę się upewnić.

"-wyposażona w 8 gniazd AC 230 V (trzy gniazda zawsze włączone plus pięć sterowanych elektronicznie przez system kontroli zasilania)"

Czyli rozumiem, że do tych trzech mogę podpiąć, urządzenia, które chce zostawić w standby i listwa ich nie wyłączy?

Millerek

New member
Tak jak piszesz.
Trzy są normalne, pięć jest w automacie, jak urządzenie /urządzenia, przejdą w stand by, to listwa je wyłączy całkowicie. Listwa Uruchomia/puszcza prąd, gdy urządzenia uruchomimy np z pilota czy też normalne Power.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ostatnia edycja:
Do góry