Ktoś chętny, robimy zrzutke?

Kamil_89

Member
Panowie nie zakładam nowego tematu więc zapytam tutaj.

1. Czy orientuje się ktoś jak długą gwarancję daje Marantz? 2 czy 3 lata?
2. Czy używany model 6010 za 3300 zł to dobra cena?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
W Hornie to zdaje się 3 lata na Marantza. Standard to 2.
6010 za 3k moim zdaniem nie. Ja bym za tyle nie kupił, wolałbym 7009 w tej cenie.

Kamil_89

Member
Na 7009 nie ma nigdzie używek, a po za tym on nie ma (chyba) Atmosa a ja zakładam system 5.1.2(4), ale skoro Ty uważasz że nie warty 3 tys to sprawa wydaje się być jasna, szukam dalej :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mnie nie słuchaj, bo to dobry sprzęt. Jak kupisz za 3k, to będziesz zadowolony, ale ja bym wolał SR7009. No i ma Atmosa ;)
Co innego SR6011, ale zaporowe ceny. Absurdalne wręcz.

Jak Ci się nie pali, to poczekaj trochę na jakąś okazje.

Kamil_89

Member
doczytałem rzeczywiście 7009 ma Atmosa, ale nie sądzę bym znalazł w moim budżecie (~3,5), istotne dla mnie było czy ten 6010 jest warty tej ceny

do zakupu nie pali się, na spokojnie podchodzę do tematu, niemal już byłem pewien na Onkyo 656 lub 800 ale dziś słuchałem 5011 i fajnie to zagrało w stereo więc też się nad tym zastanawiam, jeszcze do odsłuchu została mi Yamaha którą wcześniej skreśliłem za wygląd, no zobaczymy, za dużo tego sprzętu jest :)

werf

Active member
Bez reklam
Znalazłem u gościa od tuningu przedłużaczy z OBI : ) Czy już takie macie ?

Attachments

• Podstawki_na_kable_3_1000.jpg
    Podstawki_na_kable_3_1000.jpg
    24,3 KB · Wyś: 32

werf

Active member
Bez reklam
Mało postów aż pomyślałem ze albo chory jesteś albo bana dostałeś.Ten wątek umiera,demon umarł heco prawie też : )

Rafal7

Banned

werf

Active member
Bez reklam
Lubie ale do kina ,do muzyki to raczej Japoński epizod mam już za sobą i raczej już nic takiego u mnie nie zagości no może Esoteric : )

Do góry