collider ok powiedzmy ze zrobie taki zestaw moze znasz sie i mógłbys cos polecić? tylko nie z najwyzszej pólki bo kasy brak ake myslałem na poaczatku 5.1 3 przedemna glosniki 2 za mna a moze tak jak mówisz tylko dac dwa na przód ale jakosciowo dobre
dzieki za konkretne modele chetnie bym poczekal, i zbieral dalej ale zalezy mi by na wejscu do domu coś juz mieć, tak sobie mysle ze nie sięgne zestawu z drewna bo jednak i ampek i glosniki troche wyjdą...
zainteresowal mnie model Pioneer BCS-424, wyglada dobrze i ma moc 1100
a jak mam xbox360 to takie KD musi miec 2 razy hdmi?, bo nie wiem jak to podłaczyc chce by tv i konsola jednoczesnie korzystała z KD
pomarzyć o drewnianych można, ale jak sie wprowadzimy to kasa bedzie na wszystko potrzebna wiecie jak to jest, nowy dom
dzieki za konkretne modele chetnie bym poczekal, i zbieral dalej ale zalezy mi by na wejscu do domu coś juz mieć, tak sobie mysle ze nie sięgne zestawu z drewna bo jednak i ampek i glosniki troche wyjdą...
zainteresowal mnie model Pioneer BCS-424, wyglada dobrze i ma moc 1100
dzieki chyba trafiłeś w 10 bo ten zestaw mi bardzo się podoba chyba go kupię, głośniki bardzo dobre a ampek ten czy jakis tanszy zasłuzony sprawdzony także? bo jak nie ma kompromisów to koniec tematu i zostaje ten
pierwszy zestaw
KARDON AVR158 + Jbl Studio 180
a co sadzisz o
YAMAHA R-S300 + JAMO S 606
i oba mozna rozbudowac pózniej rozumiem?, raczej kazdy z nich ma wejscie usb ten ampek by od razu z pendrive puszczac muzyke?
staram sie czytac informacje z różnych forów i tak dotarłem do kilku wpisów do osób które mialy te glosniki jbl i nie poleciły by ich wiec zatem jakie
KARDON AVR158 <---- ten amp, rozumiem kiedys mógl bym go rozbudować?
Jbl Studio 180--- jak nie to jakie pod ten amp?
dodam ze zmierzamy w koncu do mojej ostatecznej decyzji
W dziale stereo jest mnostwo watkow o zestawach tego typu. Wystarczy poczytac. Dobor stereo jest moim zdaniem bardziej intymny od KD gdyz glownym kryterium jest jednak dzwiek i indywidualne preferencje sluchajacego.jeszcze pytanko, a jesli by chciec przejsc w opcje samo stereo, co byscie doradzili jaki zestaw? bo moze rzeczywiscie na zestaw 5.1 ( nawet pozniej dokładajac nie dam rady, muzyka liczy sie przedewszystkim, przed filmami