Lolek strasznie sie czepiasz. Nie wymienilem Arcama bo poprostu po ludzku zapomnialem, tobie sie to nigdy nie zdarza rozumiem? 3 firmy byly przykladami a nie sztywnymi typami i poza nimi nic innego nie gra chlopie opamietaj sie. Sorry ale wydaje mi sie ze wieksza wode z mozgu robisz Ty swoimi postami typu "amplitunery kd nie moga grac dobrze w stereo" Taki czlowiek ktory nie ma pojecia wogole o w/w sprzetach pomysli ze poprostu nie da sie posluchac muzyki na Ampli KD a to nie jest prawda, dla mnie to troche hipokryzja bo sam robisz wode z mozgu a zarzucasz to mnie.. Staram sie laczyc KD z Muzyka w najlepszy sposob dlatego bo nie mam jak wiekszosc osob ani mozliwosci pokojowej ani finansowej na osobne klocki do Stereo i KD a czytajac twoje posty wnioskuje sie jedno "Cholera trzeba miec dwa sprzety bo na ampli KD nie da sie sluchac muzyki.." Zasugerowalem te 3 marki ktore wg. mnie i innych osob graja troszke lepiej stereo niz Yamaha czy Onkyo, i bynajmniej nie dla tego ze na tym forum innych marek nie moza polecac takze zlosliwosc nie trafiona bo jakbys Gerus czytal moje posty to zadko kiedy w ciemno polecam "popularne" marki.
Zapomnialem ze jesli czlowiek nie slyszal wszystkich modeli to nie moze sie wypowiedziec, a tylko Ty jestes wszechwiedzacym specjalista na forum i wszystkim narzucasz swoje zdanie. Latwo jest tak mowic kiedy sie ma w domu sprzety po 10tys za sztuke i KD ogladasz na tym a Stereo sluchasz na tym. Zejdz na ziemie stary bo nie kazdy ma takie warunki i mozliwosci jak Ty... Trzeba znajsc kompromis, rozumiem ze wg. Ciebie kazdy powinien posiadac np. 3 auta w domu, Kombi w ON dla rodziny, cos malego do miasta i na weekend Lancera EVO bo jak mozna jedna rzecza obskoczyc rozne okazje...
Zapomnialem ze jesli czlowiek nie slyszal wszystkich modeli to nie moze sie wypowiedziec, a tylko Ty jestes wszechwiedzacym specjalista na forum i wszystkim narzucasz swoje zdanie. Latwo jest tak mowic kiedy sie ma w domu sprzety po 10tys za sztuke i KD ogladasz na tym a Stereo sluchasz na tym. Zejdz na ziemie stary bo nie kazdy ma takie warunki i mozliwosci jak Ty... Trzeba znajsc kompromis, rozumiem ze wg. Ciebie kazdy powinien posiadac np. 3 auta w domu, Kombi w ON dla rodziny, cos malego do miasta i na weekend Lancera EVO bo jak mozna jedna rzecza obskoczyc rozne okazje...