A ktoś nie był przyjacielski? Więc dlaczego ktoś miałby strzelać kompleksy?
Surrealistyczny czy subiektywny- bo ja tylko subiektywnie stwierdziłem to co mi się wydaje- co odczułem podczas odsłuchu. I jeśli ktoś odberał to jako atak to niestety nieprawdziwie.
Po lekturze forum miałem zamiar kupić te S606. Niestety w sklepie się okazało, że nie do końca mi pasują. Podobnie zresztą jak i Cantony. A to zdaje się dwie różne półki cenowe- Cantony nawet były ciut droższe niż Kefy a zagrały moim zdaniem mniej przyjemnie- nie napiszę gorzej bo narażę się na ostracyzm

. Może tani amplitunerek je przyblokował, albo...
A no i kończąc myśl- do takiego amplitunerka (Onkyo S-506), kolumn za 5 tysi za parę zdecydowanie bym nie podłączył, bo i takich głośników raczej bym nie kupił. Niestety nie stać mnie na oddzielny pokój do odsłuchu, a kupowanie drogiego sprzętu do pokoju z meblami nie ma sensu (tak mi się zdaje). Surrealistyczny dźwięk zginie gdzieś pomiędzy kanapą, stołem a komodą

. Pozostanie subiektywne uczucie niedosmaku.
Wracając do amplitunerka- podobnie jak S606, zdaje się i on zbierał dość pochlebne opinie w literaturze, nazwijmy to fachowej.
Poza tym za takie pieniądze wolałbym posłuchać świstu Garreta GT 22 i poczuć 1,5 mbar doładowania.
Jeśli ktoś poczuł się urażony moją wypowiedzią- niezmiernie tego żałuję. Żałuję także tego, że jedna wypowiedź jest traktowana jako nieprzyjacielska, druga (mniej przyjemna w tonie) już za rzeczowy komenarz.
Pozdrawiam i życzę miłych odsłuchów.
Niech Moc będzie z Wami.