Przeklejam mój post z tematu TCL, może tu prędzej ktoś doradzi 
Witam serdecznie. Jestem tu nowy, a generalnie założyłem konto tylko by uzyskać jakaś pomoc w wyborze TV, bo widzę że jest tu sporo ludzi z doświadczeniami
Zastanawiam się nad telewizorem do 4500-4600 i ma to być 65cali, matryca 120hz do konsol ps5 i XsX oraz serwisów wszelakich. No żeby ładny obraz był itp
I tak po wielu dniach poszukiwań stanąłem przed wyborem spośród kilku modeli:
LG 65qned823re
Samsung 65q77C
Samsung 65q80C
Phillips 65pus8818
Hisense 65e7kq pro
Dziś zainteresowałem się TCL C805, który na papierze wygląda wprost kapitalnie i cenę ma atrakcyjną na dzień dzisiejszy. Poprzegladalem i praktycznie w każdym rankingu są TCL, o samym 805 pozytywne testy. Ale komentarze od ludzi już nie napawają optymizmem.
Naprawdę jest tak źle z tym softem Tcl i czym to się objawia?
Co byście doradzili? Może jakiś inny model?
Ja ogólnie nie mam też aż takiego oka do szczegółów
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Adrian!
Witam serdecznie. Jestem tu nowy, a generalnie założyłem konto tylko by uzyskać jakaś pomoc w wyborze TV, bo widzę że jest tu sporo ludzi z doświadczeniami
Zastanawiam się nad telewizorem do 4500-4600 i ma to być 65cali, matryca 120hz do konsol ps5 i XsX oraz serwisów wszelakich. No żeby ładny obraz był itp
I tak po wielu dniach poszukiwań stanąłem przed wyborem spośród kilku modeli:
LG 65qned823re
Samsung 65q77C
Samsung 65q80C
Phillips 65pus8818
Hisense 65e7kq pro
Dziś zainteresowałem się TCL C805, który na papierze wygląda wprost kapitalnie i cenę ma atrakcyjną na dzień dzisiejszy. Poprzegladalem i praktycznie w każdym rankingu są TCL, o samym 805 pozytywne testy. Ale komentarze od ludzi już nie napawają optymizmem.
Naprawdę jest tak źle z tym softem Tcl i czym to się objawia?
Co byście doradzili? Może jakiś inny model?
Ja ogólnie nie mam też aż takiego oka do szczegółów
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Adrian!