Czego? Kupy? :blagam: :hmm: :niewiem:...jak w kupie znajdę wlos to nie zjem.
Smacznego!
Odstaw alkohol na jakiś czas, albo ostro polej
Ostatnia edycja:
Czego? Kupy? :blagam: :hmm: :niewiem:...jak w kupie znajdę wlos to nie zjem.
odzwyczaiłem się od alkocholu sklepowego no chyba ze whisky. PO swoim trunku jestem totalnie zdrowy na drugi dzień, mogę więcej wypić i to bez popitki a oktan jest coś 60% miód malina. Krzysiek czuje żeby Ci zasmakowało już nas widzę jak robimy niedźwiadki z słowami "kocham Cię stary" hehe. Dobra konie już takich tematów bo koledzy zaraz nas zganią za wybaczanie z toru
A propo kumulacji to ja w pracy z kolegami podobnie marzymy i najgorsza jest chwila w której człowiek musi zejść na ziemię, jak by cały świat runął na głowę hehe
Jak to ne, przeca dlugi wekend , za raz odpalam film i otwieram puszeczkęjeszcze piatek sie nie zaczal
Jak to ne, przeca dlugi wekend , za raz odpalam film i otwieram puszeczkę
Zauwzyliscie jak HK goni Onkyo? Yamaha tez nie daje zawygraną i zostawila nawet Denona. Doszedł do kolekcji Teac, a Pioneer dogonił Marantza
Pomimo skandalu, co chłop użył i ile ma kasy, to tylko on wie Ja mu zazdroszczę, bo takie laski jak mial to pewnie tylko w TV zobaczę A nawet jak bym spotkał na ulicy, to na co ją zwabię?, na piwo z Biedronki?
Z tego co pamiętam, to miałyby 2 blondynecznki, wiec prawdopodobienstwo trafienia na prawdziwa aryjkę jest wysokie
A ja to zwykle bywa, jedna z dwoch uroda nie grzeszy
Co do Onkyo, wiecie to znana firma. Kiedys pamietam ze Onkyo to byl wyznacznik drogiego,dobrego sprzetu audio.