Wiesz moze sie i chce smiac ale na pewno nie temu kto np kupi marantza 11 za 17-18 tys i pobor pradu ma jak dobrze pamietam 300 W, a moc na papierze dla 4 ohm 2x 200 W. Pytanie jak to zrobi ten wzmak zeby dal taka moc przy tym poborze pradu??? Cuda sie zdarzaja czasem ale w tym wypadku raczej to nie mozliwe... choc z wygladu jedne z najlepiej wygladajacych wzmacniaczy ( jak dla mnie ) ale wyglad niestety nie gra...
Ale tak jak mowi branza ze tak sie wyraze ze z marantzem od czasu przejecia przez denon cos sie dzieje i to na pewno nie jest cos dobrego... Jeden ze sprzedawcow zadal mi takie pytanie: " Co sie robi jak jest sie gorszym od innej firmy" ? Odpwoiedz brzmi - kupuje sie ja ..... i denon to zrobil. Choc dla pewnych osob denon nie jest gorszym od marantza, bo to kwestia gustu kazdego z uzytkownikow.
Choc jak dla mnie bardziej cenilem marantza jesli chodzi o stereo...
Ale tak jak mowi branza ze tak sie wyraze ze z marantzem od czasu przejecia przez denon cos sie dzieje i to na pewno nie jest cos dobrego... Jeden ze sprzedawcow zadal mi takie pytanie: " Co sie robi jak jest sie gorszym od innej firmy" ? Odpwoiedz brzmi - kupuje sie ja ..... i denon to zrobil. Choc dla pewnych osob denon nie jest gorszym od marantza, bo to kwestia gustu kazdego z uzytkownikow.
Choc jak dla mnie bardziej cenilem marantza jesli chodzi o stereo...
Ostatnia edycja: