ło matko, miałem 2 ampli w ankiecie Marantza i Denona, przeciez to jest bezprzykładny i brutalny atak na ankietę... Swoją drogą to jest jakiś zakaz posiadania więcej niż jednego ampli?
Kolego, to nie ma nic do rzeczy, ani Twoja osoba, ani żadna marka umieszczona w tej ankiecie. O mnie za mnie możesz mieć nawet 10 klocków Manty, Clatronica lub Accuphase czy McIntosha.
Pytanie, dlaczego niektórzy mogli zagłosować więcej niż jeden raz, a inni nie. Wszystkich powinno traktować się równo. Żeby nie było niedomowień, nie ważne jest dla mnie kto i ile razy głosował, ale dlaczego miał taką możliwość? Albo jest to celowa modyfikacja moderatorów, albo kolejny wynik bałaganu na forum. Zaproponowałem tą ankietę z czystej ciekawości. Nie spodziewałem się tylu głosujących i ze jeszcze po takim czasie głosów cały czas przybywa. I dobrze.
Wiem, że te kilka głosów nie wpłynie specjalnie na wyniki, nie ma to też tak na prawdę większego znaczenia, czy Onkyo będzie miało 90, czy 99 głosów, nie ma w związku z tym żadnych nagród i innych korzyści, co tym bardziej mnie dziwi (no może w jakiś sposób pomóc sprzedawcom, bo jeśli forumowicz planujący spojrzy na wynik ankiety to naturalne jest, że w jakimś stopniu prowadzące marki w tej ankiecie mogą mieć wpływ na jego wybór)