puszkin000
New member
sadze ze na graniu spedze 2-3 godz na telewizje ok 2 oczywiscie na dzień 
puszkin000 napisał:czy może ktoś napisać co powinien mieć TV (jakieś minimum) by dobrze "współpracował" z PS3. czy musi byc 100Hz LCD czy nie.. Chciałem kupić LG 37LF2510 al sprzedawca z EURO RTV odradził mi że nie bede zadowolony, żebym lepiej wybrał jakiegos Panasonika bo ma lepszy obraz.. nie znam sięi nie wiem co wybrać. Kwota jaką chce wydać to 2300 pokój 16m2, odległość 3-4 m.
Proszę doradźcie co kupić.
jesli mozecie to napiszcie co polecacie tak za 2500pln lcd lub plazme.Chodzi mi zebym i pograł na PS3 i tv obejrzał
miedzy 37 a 42 max
Na plazmie nic mi nie smuży, ostrość rewelacja, szybka reakcja wejściowa, kolory i kontrast bez wątpliwości lepsze niż w LCD a do tego funkcjonalność telewizora. Domyślam się, że taki monitor w rozmiarze dużego TV kosztuje więcej od TV. Pewnie fajne rozwiązanie, o ile masz bardzo dużo pieniędzy.izon napisał:A ja zastanawiam sie czy dla gracza najlepszym wyjsciem nie bedzie jakis monitor z gornej polki ? Przedewszystkim w rozsadnej cenie mozna kupic sprzet na ktorym nie bedzie nic smuzc a ostrosc bedzie napewno lepsza niz w TV ( mam obsesje na tym punkcie dlatego zazwyczaj mi sie bardziej podobaja gry na PC ) Co myslicie ??
szymonst napisał:A co z obecnych na rynku LCD 26" warto teraz kupić do PS3? Oprócz gier (stosunek powiedzmy 50/50) jest też UPC HD. Odległość 2 metry. Rozmiar lcd max 26 cali niestety. Budżet - 1800zł
A może np taki monitor z funkcją TV -BenQ MK2442?
Ja mam w4220 i nie mam tego problemuqazar napisał:Nie do końca miałem lx70p i lzd700 i nie było problemu z tym, to samo samsung r71 czy a786 i 656, za to w sony w4000/4500 to tragedia straszna to samo widziałem w z4500 na szczęscie moja z5500 nie ma tego problemu![]()
Ehhh... powodzenia. Ja posiadam TV 37 cali, gram z odległości ok. 3 metrów i już przy takiej odległości (w wybranych grach) czasami widzę rażący wręcz brak AA. Przy 50 calach i 2 metrach wyglądałoby to jak totalna kaszana... Już któryś raz z kolei spotkałem się na tym forum z twierdzeniem - "im większy TV do grania tym lepiej. Osobiście jestem innego zdania. Są gry, które wyglądają obłędnie, ale większość tytułów z takiej odległości (przy 50 calach) nie wygląda zbyt atrakcyjnie... no chyba, że komuś nie przeszkadzają wyraźne "ząbki" na krawędziach.jarql napisał:przy 2m do grania dobrze mieć dużą przekątną