Hej wam!
Od 1,5 miesiące szukam telewizora HD pod PS3 (i męczy mnie już to). Problemem głównym jest ograniczenie spowodowane rozmiarem pokoju i miejscem dostępnym. Z tegoż powodu rozmiar TV musi być 32'' (odległość od tv 1,3m). Telewizor ma być w 75% do grania na PS3 a reszta tam oglądanie kabla i BR. Przede wszystkim chodzi o to by był niski input lag i niezauważalny smearing, a także czerń była na w miarę przyzwoitym poziomie (wiele gier jest w ciemnościach). Gram w gry wszelakiego typu ( zwykle najwyższe poziomy trudności ). Po wielu poszukiwaniach znalazłem niby 32v5500, ale niektórzy podają, że w tv sony jest widoczny smearing, z kolei niby panasonic lcd 32g10 nie ma z tym problemu, ale tam jakość czerni to bida straszna. Mógłby coś ktoś powiedzieć na temat tych TV? Lub polecić co innego? Byłbym wdzięczny, bo sporo czasu już straciłem na wszelkie poszukiwania. (Wiem, że wszystkie problemy rozwiązała by zapewnie jakaś plazma, ale naprawdę - nie mam gdzie postawić, chyba że ktoś zna jakąś dobrą plazmę 32''?)
EDIT: budżet tak do 3000pln (jeśli chodzi o tv lcd)