Generalnie to z 2m nie widzę wyraźnej różnicy między trailerem AVP 1080p i 720p na 50 calach. Z kolei gier na 1080p nie ma prawie w ogóle.Masta_J napisał:Nie mylisz się, generalnie wszystko zależy od odległości od ekranu.
No ale niektórych nie przekonasz
Pozdrawiam,
Spencer13 napisał:Witam czy lepiej zainwestować w plazme ?? Rozważam panasonica 46s10 czy w jakiś lepszy LCD obecnie mam Philipsa 7403 także czas już na zmianę
Czy aby samsung to dobry wybór ?odb4 napisał:Witam serdecznie.
Niedlugo mam zamiar kupic tv, ktory bedzie mi potrzebny jedynie do grania na PS3.
Mam ograniczona ilosc pieniedzy i zamierzam kupic TV 32'
Mam na oku dwa modele SAMSUNG:
Samsung LE32B530P7WXXU
Samsung LE32B550A5WXX
Niestety na model 650 mnie nie stac
Oba tewlewizory maja dosc przyblizone parametry. Nie posiadaja jednak 100hz, co mnie jednak, az tak bardzo nie boli.
Pytanie:
Ktory TV doradzacie i czy wogole te modele maja jakakolwiek szanse sprawdzic sie w grach na PS3. Zalezy mi glowie na plynnosci rozgrywki, ale nie jestem jakos choleeeernie przeczulony (chyba)
Pozdrawiam.
Za PS3 przemawia napęd bluray no i nadchodzące exclusivy [Uncharted 2, Gran Turismo 5 itd], chociaż gry które wychodzą na obie platformy częściej wyglądają lepiej na x360. Ja sam miałem taki dylemat miesiąc temu, ale kupiłem PS3 i nie żałuję, filmy bluray ryją beret [mam Sony 40W5500], boli tylko mała ilość gier chodząca w 1080p.gobio napisał:na której konsoli otrzymam lepszy obraz przy TV sony kdl-46z4500 (ps3 ,xbox360), czy ps3 jest o wiele bardziej przyszłościowe?