bamas napisał:witam.
Przymierzam sie do zakupu nowego tv do grania. Zastanawiam się nad sprzętem z ambilightem. Jakie macie doświadczenia z tą funkcjonalnością?
Ogólnie jaki polecacie tv '37? Cena w sumie na gra roli:> Obraz ma miażdzyć.
Boolter napisał:Chce zakupić Sony KDL-37w5500 czy do dobry wybór?
Powoli już mnie to wszystko zaczyna denerwować jedni piszą tak inni inaczej... :/
Czy może coś innego z fullHD i 37'' 100Hz ??
mg30906 napisał:może to skoro cena nie gra roli ... Loewe Spheros R37
bamas napisał:dobra, wymiekam cena w granicach rozsadku. powiedzmy do 5000.
a nikt nie gra z ambilightem?
mg30906 napisał:nie sprawdzałem ambi w ciemnym pomieszczeniu ale nie wiem jaki może być efekt bo sam ekran w LCD oświetla mi pół pokoju (na początku nie mogłem sie przyzwyczaić) , ja wybierałem miedzy Toshiba a Hitachi, ale teraz wypadłem z obiegu.....(poczekam na tv 3D )
Rada: Zapytaj Kikiego ,on chyba najlepiej Ci doradzi (a budżet masz niezły jak na taki malutki tv ) Wiem ze Kiedyś można było u niego zamówić prezentację w domu , przywoził 2-3 tv i wybierałes ten który najbardziej Ci odpowiadał i pasował do warunków domowych. (nie musiałes kupować u niego a koszt prezentacji wynosił jakieś 300 pln - wiec chyba warto)
Pozdrawiam
InputLag jest spowodowany właśnie włączeniem trybu motion flow i innych ulepszaczy obrazu - elektronika potrzebuje czasu na przygotowanie obrazu.mateuszgreloch napisał:(...)
Ktoś zna sposób by włączyć motionflow w trybie gry?
(...)
cyber78 napisał:InputLag jest spowodowany właśnie włączeniem trybu motion flow i innych ulepszaczy obrazu - elektronika potrzebuje czasu na przygotowanie obrazu.
W trybie gry wyłączanych większość polepszaczy.