No jeszcze wygrzewam (docieram) ale już na średnich parametrach i nie zamieniłbym na inny ..........alvent napisał:i jak wrażenia goliat??...bo w ostatnim AUDIO Hitachi pozostawiło w polu osławionego panasłonika
No jeszcze wygrzewam (docieram) ale już na średnich parametrach i nie zamieniłbym na inny ..........alvent napisał:i jak wrażenia goliat??...bo w ostatnim AUDIO Hitachi pozostawiło w polu osławionego panasłonika
Naczytałem się na forum brytyjskim i na naszym o docieraniu więc docieram..... Przekonał mnie wpis o przedłużeniu trwałości panelu który w moim przypadku ma niby 80.000 godzin żywotności.Smartek napisał:Z tym docieraniem to chyba mit jakis..
Ja nic przynajmniej nie docieralem i duszkow nie mam..
Faktycznie serwis na Europę jest w Pradze Ale nie ma złego co by na....jaco napisał:Wszystko fajnie z tym Hitachi (jakość naprawdę pierwsza klasa ) tylko gdzie jest serwis. Sam ten model brałem pod uwagę. odwiodłomnie to że w czerwcu nie było serwisu tej marki w naszym kraju. Każda naprawa wędrowała do Czech. Wszystko fajnie na gwarancji ale potem ???
Niestety nie mam ani anteny (zwykłej) ani kablówki.samson napisał:Do Goliata
Mam nadzieję, że masz dużo radości z użytkowania Hitachi 9700.
Chciałem się dowiedzieć jaka jest na nim jakość odbioru zwykłęj telewizji (SD).
Pozdrowienia
Jeżeli masz rachunek to rejestracja i prośba o instrukcje (bez problemu)Zochmen napisał:Czesc Goliat jestem nowy na forum, od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Hitachi PD9700, jestem pod jego wrażeniem. Czytałem twoje wcześniejsze wypowiedzi na temat tego odbiornika i jestem pod jeszcze większym wrażeniem tego co mam w domu. Mam jednak jeden zasadniczy problem, tzn. nie mam instrukcji obsługi w języku polskim. Czy możesz mi jakoś pomóc w jej zdobyciu.
pozdrawiam
Zochmen
Doladnie tak ...zresztą napisałem wyżej zarejestrować i poprosić o przesłanie instrukcji.Zochmen napisał:Dzięki za chęć udzielenia pomocy ale nie widzę na tej stronie instrukcji w języku polskim. Czy mam się do nich zwrócić z prośbą.
To był mój typ na początku roku ale w końcu zdecydowałem się na 9700.Irko S napisał:Mam zamiar kupić ten telewizor z uwagi na niska cenę . Zamawiam także nhdtv. Proszę o uwagi,opinie. Czy nie lepiej kupić jakiś lcd full hdtv ? Jak się to ma do standardu hdtv w nhdtv? http://www.savastore.com/productinf...=Savastore&product_id=10293228&pid=45&tid=609
mszyma napisał:Patrac na suche dane toshiby mja rozdzielczosci 1024/1024 kiedy reszta ma 1368/768.Co to daje w praktyce???