Daj to sobie pośledzimy Twoją przesyłeczkę
Pozdrawiam,
Widze że Urząd Celny wsiegda gatow!!!!!:krol:
Daj to sobie pośledzimy Twoją przesyłeczkę
Pozdrawiam,
Odnosnie wyboru napisow o nazwie innej niz film to posiadal taka funkcje Xtreamer, ktory jak wiadomo oparty jest na Realtek'u, wiec jest to do zrobienia na HD600A. Opcja taka pojawila sie w firmware 2.4
Wydaje mi sie, ze tak. Xtreamer zapowiadal wprowadzenie SDK4(w Mede8er jakos sie dalo), ale do tej pory nic sie nie ruszylo w tym temacie.Nie śledzę Xtreamera, więc nie wiedziałem, ale bardzo ciekawe i potrzebne. Czy ten firmware, w którym dodano tę możliwość był na SDK 3?
Nie można utworzyć indeksu (biblioteki) filmów czy muzyki z dysku sieciowego (z NAS).
witam HIMedia 600A w drodze -Rojam jak tam ? jakaś zmiana statusu ? czy dalej to samo ? priva masz wyłączonego ?
Rozwiązaniem jest Yamj Movie Jukebox. Są nawet aplikacje pod Win, które same tworzą biblioteki mediów z podanych im zasobów, ściągają miniatury zdjęć, opisy itp. Można też skorzystać z modowanego Viedeo Wall...
Normalnie hardcoreJa przyciąłem piłą kątową listwę zasilającą, następnie usunąłem bolec i śmiga![]()
W sumie to nie jest wielki kłopot. Na fotce widać kabel zasilający z ichniejszą wtyczką (prawy, górny róg):To w zasilaczach (konkretnie z końcówkami EU) w HD600A nie ma problemów a z HD600B jest problem?