Oczywiście tak najprościej, do Tv po hdmi konsola dekoder itp. Optykiem z Tv do wzmacniacza, chyba że w Tv masz wyj audio 2×Rca?Hmm.. Moze sie myle a nie latwiej by bylo... TV do wzmacniacza po optycznym. Konsola po HDMI do TV (nie mam ARC). Odtwarzacz CD do wzmacniacza 2xRCA. W kazdym wypadku tutaj idzie dzwiek po Stereo? W ostatnim przypadku wiadomo, ze tak![]()
Podejrzewam że i by super ceny nawet hehe i dokładna pomoc.Nie po zakupach, a teraz. Będą foty, będzie pomoc![]()
Sugerowana poza:
![]()
Henry, ale co można za avr do 4tyś kupić i ma stać i marnować się w stereo, lepiej faktycznie tylko wzmacniacz, rozstawione dobrze fronty też fajną scenę dadzą.Ciekawy nick
Co do Twoich rozważań, to bezdyskusyjnie integra będzie najlepszą opcją(najlepiej brzmiącą).
Ale czy masz jakieś doświadczenia z amplitunerami KD?
Może na początek będzie wystarczający?
Bez problemu podepniesz wszystko, co obecnie posiadasz.
W zakładanym budżecie coś sensownie grającego znajdziesz, a wzmacniacz zawsze możesz z czasem dołożyć
Hehe ja tak z Denonem mam, wszytkie klocki jednej markiJako ze do estetyki tez przykladam oko to przychlam sie bardziej do CA CXA60A i do tego jakis odtwarzacz CD od CA ktory by pasowal wygladem? Marantza CD6006 raczej sprzedam. Chciala bym aby to jakos jednolicie wygladalo![]()