HD w UPC

Kleofas11

Active member
Bez reklam
Właśnie przepłaciłeś za coś co mogłes sam sobie wykonać taką samą antenę z drutu za cenę poniżej 10 zł.
Pikseloza robi się, bo jest za mocny wzmacniacz w tej wiwie i wyłapuje łatwiej zakłócenia.

... witam ziomka z Lublina. :grin:
To możliwe co piszesz, ale bez podłączenia do prądu ona w ogóle nie działała (zero obrazu).
Raz wydana kasa i spokój na całe życie.
Teraz czekam na przeniesienie nadajnika MUX-3 z ul. Raabego (Lublin) do Piask (17/18 czerwca).

moles

New member
Nie sciemnia jak ich straszyłem rozwiązaniem umowy też to usłyszałem

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk

S

sojer2005

Guest
Witam ,
warunki jakie otrzymalem to:
-umowa na 24 mce
-abonament 95 zl ( przez pierwsze dwa mce 47,5 )
-internet 30 mbs
-tv select extra HD

Jakie sa wasze opinie na temat tych warunkow przedluzenia umowy.

brodacz

Active member
Bez reklam
Witam ,
-umowa na 24 mce
-internet 30 mbs
-tv select extra HD

Dla porównania: Vectra Platyna + 40 Mb + wypożyczalnia muzyki = 85 zł i pierwsze 3 m-ce 34 zł
MM Superbox + 30 Mb = 67 zł lub z 60 mb za 83 zł...

moles

New member
Strasznie slabiutka ale niestety Vectra nie wszędzie dociera:(

Wypowiedziałem umowę w marcu w związku ze zniknięciem Discvery Showcase HD. Miałem Max HD z nagrywarką, 30 Mb/s, Canal+ (SD+HD), tel. 60 min. za 170 PLN. Teraz mam Select HD i 15 Mb/s za 77,73 PLN. Jestem zadowolony. Miałem też propozycję Select HD + 30 Mb/s WiFi za 80 PLN.

Minusem jest nowy dekoder, poprzedni musiałem zwrócić. Minus polega na tym że raz reaguje na pilota a raz nie. Instalator stwierdził że to konflikt z moim TV. Próbował zakleić czujnik na dekoderze taśmą ale nic to nie dało. Nowy dekoder to "małe chude urządzenie" z kartą wsuwaną z lewej strony. Jak ktoś coś wie jak się uporać z tym, to piszcie. Pozdrawiam.

wysio

Member
Bez reklam
Witam ,
-umowa na 24 mce
-internet 30 mbs
-tv select extra HD

W tej cenie powinieneś mieć Max extra HD z nagrywarką i net z Wi-Fi. Spróbuj to wynegocjować.

Ja płacę 105 zł za pakiet Max extra HD z nagrywarką, Internet 30 mb z Wi-Fi, telefon 240 min. Umowa na rok. Jestem z tej oferty bardzo zadowolony. Po drobnych przejściach z nagrywarką i trochę większych z routerem, ze sprzętu jestem też zadowolony.

wysłane za pomocą Tapatalk 4

moles

New member
Raczej ciężko będzie taki pakiet otrzymać teraz. Mi w lutym skończyła się umowa wysłali mi propozycje ale jest słaba. Już raz gadałem z DUK i niewiele to dało. Wolę chyba zostać przy tym co mam z możliwością wypowiedzenia umowy kiedy będę chciał.

wysio

Member
Bez reklam
Znalazłem umowę. Jednak podpisałem ją pod koniec statyczna. Promocja z jakiej skorzystałem trwa do 31 maja i zwie się "UPC w dopasowanym pakiecie". Pamiętam, że sam się powołaniem na tą promocję, bo sami chcieli mi wcisnąć dużo gorszą ofertę.
W regulaminie jest napisane, że owa promocja dostępna jest w obszarach - czyli wynikało by, że nie wszędzie. Jest w sumie sześć wariantów do wyboru.

Ostatnia edycja:

oozesek

New member
No to chyba w trakcie zmienili regulamin bo w żadnym z wariantów w regulaminie upc.pl/pdf/upc_regulamin_promocji_upc_w_dopasowanym_pakiecie_2013-1_od20130104.pdf

nie ma takiej opcji jaką posiadasz tj:
max extra hd z nagrywarką
telefon 240 min
internet 30mbit/s
za 105zł

Chyba, że czegoś nie ogarnąłem? Lub tez masz internet 60mbit/s

Ostatnia edycja:

wysio

Member
Bez reklam
Tak,standardowo jest 60 mb, ale ja mam 30 i za to umowę na rok. Taką dostałem propozycję. Tej promocji nie było normalnie na ich stronie, ale dowiedziałem się o niej z innego źródła.

oozesek

New member
Jeżeli jeszcze ktoś nie widział to UPC poszerzyło listę tv na których działa MediaModuł. Na liście są samsungi - niestety tylko najnowsza seria.

Do góry