Brodacz , powiedz coś na temat Nsportu. Na innych forach wrze , że dziś włączą tak jak to miało miejsce z TVP HD i TVP SPORT na ostatnim mundialu. Wiesz coś ?
Skoro brodacz nic nie pisze, to niech se na innych forach wrze. Tutaj nie ściemniamy.
Brodacz , powiedz coś na temat Nsportu. Na innych forach wrze , że dziś włączą tak jak to miało miejsce z TVP HD i TVP SPORT na ostatnim mundialu. Wiesz coś ?
nie mogę przejść na stronę 465 i 466?
proponuje więcej luzu...po co te złośliwościjakoś to przeżyję, a Tobie kij w oko.
Kiedy zapowiadane nowosci w UPC?
Tego nikt nie wie, nawet oni sami. Jak testy się powiodą to 01.10. Ciekawostką jest jednak to, że upc zamierza pozbyć się działu sprzedaży. Czyżby promocje miały być tak dobre, że samo partyline wystarczy ?
Brodacz, ale dzięki przejęciu Aster będziesz miał chyba trochę roboty, by namówić klientów Aster na przejście do UPC
Przysięgam, że nie pracuję w upc.
Dlaczego nie mam dostępu do str. 467 i 468?Podpadłem czy co? A może one są jeszcze puste? (467 się otworzyła)
Jak testy się powiodą to 01.10.
Kanały z tv analogowej wyłączone, teraz czas coś włączyć
Z pewnych źródeł wiem, że testy spowodowały, iż ktoś kto dotychczas stawiał wygórowane warunki po zorientowaniu się co może wejść spuścił z tonu i obecnie powstał dylemat kogo wpuścić...