Logitech Harmony
Odpowiedzi już kilka na to było, ale mogę większość tylko potwierdzić:
- baza jest OGROMNA, faktycznie są "dublety" i więcej, ale jeśli nie możesz czegoś znaleźć, zawsze możesz pilota nauczyć (u mnie zadziałało to bez zarzutu, w trakcie szukania pilot sam zaczyna "podpowiadać" urządzenia, które mają podobne kody poleceń)
- "komba" są genialne: jednym guzikiem włączasz TV, mediaboxa, kino domowe, ustawiasz wejście na digital, a guziki na pilocie programują się tak jak trzeba - głośność na kino, kanały na dekoder, proporcja ekranu na TV
- do jakości i energiożerności nie mam zastrzeżeń, baterie włożone kilka miesięcy temu, używany codziennie, działa bez zarzutu.
Polecam!
PS. Logitech to jakąś premię za reklamę mi powinien zapłacić
Szymon
NiEb0 napisał:Właśnie zastanawiałem się nad LOGITECH HARMONY 555 bo też zaczyna mnie powoli irytować nieustający wzrost liczby pilotów. Nie orientujesz się czy te Logitech'y z serii Harmony będą dobrze współpracowały z tym srebrnym Mediaboxem Thomsona? Można sterować bezproblemowo wszystkimi funkcjami dekodera czy może zauważyłeś już jakieś problemy? Dodatkowo zależy mi na informacji czy to cudo obsłuży dekoderek satelitarny Fergusona FX-7600? Z tego co wiem to te pilociki można programować z komputera i baza danych urządzeń jest dość prężnie aktualizowana. Jest gdzieś może w sieci aktualna lista urządzeń które obsługuje ten pilocik?
Odpowiedzi już kilka na to było, ale mogę większość tylko potwierdzić:
- baza jest OGROMNA, faktycznie są "dublety" i więcej, ale jeśli nie możesz czegoś znaleźć, zawsze możesz pilota nauczyć (u mnie zadziałało to bez zarzutu, w trakcie szukania pilot sam zaczyna "podpowiadać" urządzenia, które mają podobne kody poleceń)
- "komba" są genialne: jednym guzikiem włączasz TV, mediaboxa, kino domowe, ustawiasz wejście na digital, a guziki na pilocie programują się tak jak trzeba - głośność na kino, kanały na dekoder, proporcja ekranu na TV
- do jakości i energiożerności nie mam zastrzeżeń, baterie włożone kilka miesięcy temu, używany codziennie, działa bez zarzutu.
Polecam!
PS. Logitech to jakąś premię za reklamę mi powinien zapłacić
Szymon