Przecież wcześniej jest św. Mikołaj...litościbarti60 napisał:przyłaczam sie do pytania...
moze juz cos wiadomo o jakis swiatecznych niespodziankach?
moze jakis upchandlowiec cos wie albo upctechnikal???
Przecież wcześniej jest św. Mikołaj...litościbarti60 napisał:przyłaczam sie do pytania...
moze juz cos wiadomo o jakis swiatecznych niespodziankach?
moze jakis upchandlowiec cos wie albo upctechnikal???
lepp napisał:Alan nie słuchaj konsultantek tylko przeczytaj umowę. Ja rezygnowałem na kilka dni przed końcem promocji i wszystko było ok. Jeśli zrezygnowałbym dwa tygodnie wcześniej to nie oglądałbym już w tym czasie HBO i Cinemax.
Możliwe, że w innych miastach jest inaczej, dlatego trzeba doczytać.
Alan83 napisał:Po trzecie, zrezygnowac nalezy na 2 tyogdnie przed koncem miesiaca.
Taki zapis widniał w regulaminie na który umowe podpisywałem koło 5 miesięcy temu. Teraz oczywiście regulamin mógł ulec zmianie i zapis o 14 dniach zniknął, czego nie mogę potwierdzić gdyż dostep mam tylko do treści regulaminu na który podpisywałem umowę. Na infolinii nadal mogą powoływać się na zapis który zacytowałem, nawet jeśli regulamin uległ zmianie, co najpewniej wynika po prostu z niedoinformowania konsultantów. Jedyna rada to zapoznać się dokładnie z treścią regulaminu promocji na którą zawiera się umowę, a nie słuchać tego co mówią na infolinii - bo tam jak widać co konsultant to inna opinia na dany temat.(...) Złożenie rezygnacji uznane jest za skuteczne, jeśli Uczestnik Promocji najpóźniej na 14 dni przed upływem Okresu Próby złoży rezygnację w lokalnym Biurze Obsługi Klienta Organizatora Promocji lub telefonicznie (...)
4pac napisał:Witam
Pytanie do osób ktore ostatnio miały montaż:
Czy obowiazuje jeszcze promocja 3 m-ce pakiet MAX w cenie SELECT??
Dzieki
To Ty nie wprowadzaj w błąd. 2. tygodnie to było we wrześniu, teraz jest 30 dni. Żałosne, że ci na infolinii nie mają o tym pojęcia.pjurek02 napisał:nie wprowadzaj ludzi w bład.
W regulaminie jest zapis że z promocji trzeba zrezygnować na minimum 2 tygodnie przed końcem promocyjnego miesiąca za free.
Rezygnacaj nie oznacza wyłacznia sygnału Cplus, sygnała zostanie wyłaczony na koniec promocyjnego miesiąca - 31 dni od daty włacznia Cplus.
w tym momencie nie ma żadnych opłat za miesiąc Cplus.
Jezeli któś faktycznie zrezygnuje na np: 5 dni przdd koncem miesiąca UPC ma prawo nie przyjąć takiej rezyganacji i możemy zostać z kochanym Cplus na kolejne 12 miechów.
Jak któś chce ryzykować i sprawdzić jak zachowa sie UPC to zapraszam.
NiEb0 napisał:Taki zapis widniał w regulaminie na który umowe podpisywałem koło 5 miesięcy temu. Teraz oczywiście regulamin mógł ulec zmianie....
No to jak jego wiedza jest taka że BBC HD moze nawet od dzisiaj to znaczy że niewiele wie ten kolega. BBC HD wg doniesień ma wystartować od grudniabrodacz napisał:to jest szansa na BBC HD w Maxie (może nawet od dzisiaj) o innych nic nie wie.
Wersja HD (Philips) ma 250 GB a sd (Thomson) 160 GB. Jesli na 250 nagrywasz sd to wystarczy na ok 65 godz w hd odpowiednio mniej.ROMI64 napisał:Jaki dysk ma nagrywarka UPC 160 czy 250Gb
Ile nagrań zmieści się na niej