a więc kilka moich kilkudniowych spostrzeżeń.
Instalacja przebiegła bez problemów o umówionej porze przyszedł instalator. Nie miał wiele do roboty gdyby była instrukcja montażu sam bym to zrobił.
Był to młody człowiek więc jak to zwykle bywa ciężko coś było się od niego dowiedziec, poprostu w mig podłączył bez słowa, podpisałem umowę i już go nie było.
Zaraz gdy wyszedł pojawił się problem, nie dało się nic przełącza migało wszystko myślałem że mnie szlak trafi jak się później okazało była to aktualizacja softu.
Obraz nie wiele się poprawił w stosunku do analogu. Zmieniła się jedynie balans kolorów jest cieplejszy tylko dlaczego jesli nie zmieniałem nic w tv. Natomiast HD potwierdzam bardzo mi się podoba. Dobrze że mam Canal + więc będzie co ogląda gdyby nie to to nie wiem czy warto wchodzi tak drogo wyłącznie tylko dla nagrywarki. Poprostu tylko HD, dobrze też chodzi Polsat i TVN, źle programy polskie.
Generalnie nie jestem jakoś specjalnie zadowolony, podoba mi się że można oglądając kanał sprawdza co leci aktualnie na innych kanałach, ne podoba mi się to że nie mogę ich ustawic w swojej kolejności, ulubione nic tu nie załatwia po prostu długo trzeba czekac żeby się tam dostac, długie przełączanie kanałów.
Mam pytanie czy jest możliwoś korzystac z innych programów gdy coś nagrywam