a jaki masz numer softu i wersję sprzętu? menu/ustawienie/diagnostyka
aktualizację możesz wymusić.
aktualizację możesz wymusić.
otan napisał:W menu serwisowowym pokazuje temperaturę 42-44C.
AnTurek napisał:A jak wejść do menu serwisowego?
Porównałbym wtedy swoją temperaturę z twoją.
ra74 napisał:nie wiem czy zauważyliście nową chyba promocję upc, u mnie dla netu 10mb i tv max z nagrywarką to 134.55 zł, IMHO to całkiem dobra oferta chociaż przypuszczam że lojalka jest na 2 lata. I c+ w końcu za 30zł
Czekam do grudnia na oferty pozostałych operatorów![]()
ja jestem w aster więc będę nowymemza4 napisał:Gdzie ty tu widzisz nową promocję? A na dodatek żeby dostać 50% (na caly rok) zniżki na druga usługę to trzeba być nowym klientem!
pawel-krk napisał:U mnie temperaturki rozkladaja sie tak.... Jak sprawdzam zaraz po włączeniu to jest około 36-38 stopieniPo dwóch godzinach pracy pokazuje mi 43 stopnie. Wcale mi sie zbytnio nie grzeje po prawej stronie od dołu. Poprostu jest trochę ciepły, ale tylko w trakcie pracy. W stanie czuwania praktycznie w ogóle sie nie grzeje.
otan napisał:Zaraz po włączeniu mam temperaturę 39C. Wychodzi na to, że w stanie spoczynku dekoder cały czas pracuje i zużywa energię. Dlatego nie podają nigdzie dobowego poboru prądu przez dekoder.
handlowiecupc napisał:Witam po przymusowym urlopie (pozdowienia dla Admina). Jeśli macie pytania odnośnie oferty jestem do dyspozycji.