do leppa 2 
Witam raz jeszczę dzięki za odpowiedź no widzisz dzwoniłem 2 razy do nich i raz powiedziała mi gościówa że można tylko 10 do ulubionych przypisać kanałów, a drugi raz powiedział mi gośc że można ile się chce ,ale ty mówisz że można wiele to by oznaczalo że gościówa sie myliła
skoro dwie osoby mówią że można wiele przypisać kanałów. A propo tych kanałów tematycznych to gdzieś tam trzeba wejść do środka i tam są właśnie muzyka film itp tematy i podobno tak właśnie jest to posutawiane że np w katalogu film sa kanały filmowe. To z tego wynika że można kilka pilotów używac skoro ty masz inny pilot?
A mam prośbe bys napisał mi jakie są w UPC w tych dekoderach kanały radiowe bo za diabła nie mogę znaleść jakie to są za kanały a bardzo jestem ciekaw. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedź z góry
Lolek
lepp napisał:Mam wersję HD z nagrywarką i ulubionych można dużo ustawić. Co do pogrupowania kanałów to faktycznie są poustawiane tematycznie, ale na moim pilocie chyba nie ma takich przycisków, używam uniwersalnego.
Witam raz jeszczę dzięki za odpowiedź no widzisz dzwoniłem 2 razy do nich i raz powiedziała mi gościówa że można tylko 10 do ulubionych przypisać kanałów, a drugi raz powiedział mi gośc że można ile się chce ,ale ty mówisz że można wiele to by oznaczalo że gościówa sie myliła
A mam prośbe bys napisał mi jakie są w UPC w tych dekoderach kanały radiowe bo za diabła nie mogę znaleść jakie to są za kanały a bardzo jestem ciekaw. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedź z góry
Lolek