W styczniu kończy mi się umowa mam pakiet Max HD z nagrywarką internet 25Mb/s,tel.240+multi rom w sumie abonament wychodzi 197zł.Pytanie,czy w grudniu mogę napisać wypowiedzenie.
Max PVR + 60 Mb (wi-fi) + Minuty non-stop Europa i Świat - 140 zł. Umowa podpisana na 12 miesięcy w biurze klienta więc nie tylko u handlowców.
14.11.2012:Dobre wieści. Znowu zmiany w regulaminie i do końca roku będzie można wypowiedzieć umowę. Listy otrzymacie lada tydzień.
Nie trafił 2 razy, to za trzecim razem napisał:Tak jak wcześniej zapowiadałem na dniach (powinno być jutro) otrzymacie info o znikającym programie i/lub zmianie regulaminu. Wypowiedzenia będą przyjmowane z dniem 01.01.13
Kolego to, że kiedyś "i tak w końcu" dojdzie do jakichś zmian (czy to w regulaminie, czy w ofercie programowej), to wszyscy wiedzą. Nie napisałeś nic odkrywczego! A z TV1000 to już w ogóle się popisałeś...Ale i tak w końcu do zmiany regulaminów ze względu na połączenie z Aster dojdzie w pierwszym kwartale. Miało być od stycznia ale handlowcy raczej nie wyrobią się z przepisywaniem umów.
Ciekawe, może dla UPC przygotowano specjalną wersję CBS Action (na której będą nadawane telenowele a nie seriale sensacyjne), skoro UPC twierdzi, że oferta programowa się nie zmienia.
Mam pytanie do użytkowników netu UPC z opcją WiFi.
Mam łącze 30 Mb ale po WiFi mam max 22 Mb. Natomiast jak podłączę kablem jest ok czyli 29 Mb. Modem to biały Thomson.
Na infolinii twierdzą, że po WiFi właśnie tyle będzie.
Skoro podpisali ze mną umowę na opcję 30 Mb z WiFi a potem twierdzą, że tyle to mogę osiągnąć jedynie po kablu to chyba jednak istnieje niezgodność z umową? Co o tym sądzicie?