A na cholerę kolego mi upgrady, gdy śmieszne maleństwo działa wręcz wyśmienicie?
k:Jestem naprawdę pod wrażeniem jego stabilnego softu i możliwości. Już nie raz przekonywałem się, że nowsze nie znaczy lepsze, a wręcz przeciwnie . Ot choćby w skopanych (po firmware 532) softach do LG BD390.
Po kilku godzinach ostrego katowania HD-5 dziesiątkami plików filmowych (do 9GB największy, muzy poza mp3 nie puszczałem, bo wolę tradycyjne stereo z cd, ale przez ampli nawet całkiem miło da się słuchać) mogę powiedzieć - czyta wszystko co mam na twardzielu bez zacięć, pikselozy, rwania dźwięku wielokanałowego . Nie miałem materiału w 7.1 ale ktoś tu pisał, że też przepuszcza w Raw-ie.
I nawet gówienko nie jest gorące tylko lekko ciepłe.
Za tę kasę mój zakup miesiąca. Jak się spierniczy, nie będzie żal wywalić na śmietnik.
opcorn:
pytanie brzmi dlaczego producent tak szybko przestał go produkować , zdjął ze strony www ?? Czyżby za dużo zwrotów ??
A komuś się HD5 już spierniczył? Bo takich opinii na necie nie spotkałem.
Zadaj te pytania polskiemu "producentowi" z W-wy.
Na ebayu pełno takich identycznych maleństw już po 30-40 eurosów hula. Może tam poszły se prosto z chińskiego kontenerka
.