w sumie widzę że można wychaczyć go za 300zł z groszami to nie tak źle, swojego bym opchnął trochę dołożył i już hehe
ale ogólnie daje rade z napisami? chyba pomyśle o tym playerze, zobaczę czy uda mi się pogonić tego mojego i za ile hehe
Witajcie,
Mam mały problem ze swoją Wiwą. Stara nie jest, bo z pół roku ma, ale zaczyna odstawiać mi mase nieciekawych numerów:
- port USB nie zawsze działa
- ten sam plik wideo, niezależnie od formatu, potrafi być: odtworzony poprawnie, przerwany po losowej ilości minut lub odtworzony bez głosu
- zdarza się, że urządzenie wiesza się na chwile i nie reaguje na polecenia
Miał ktoś takie przygody z tym playerem? Dodam, że dosyć często przywracam urządzenie do ustawień fabrycznych, zmieniam tylko ustawienia obrazu na 1080p, wyłączam zoom i włączam tryb 24fps.
Pozdrawiam![]()
Witam, czy obsługuje ktoś ten odtwarzacz innym pilotem niż dołączony do zestawu?
Kup sobie Logitech Harmony 200
Pilot uniwers Logitech Harmony 200 915-000153 HIT (2913577737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na pewno będzie w bazie wiwa hd-5
a gdyby nawet jakimś cudem nie było
to przy pomocy oryginalnego pilota nauczysz
obsługi.
Ok
Mam nadzieje że będzie w bazie, bo mój pilot prawie wcale reaguje na polecenia (bateria jest ok)