Ciekawe co te magiki powiedzą .... bo nawet fu na forum ludzie różnie opisują .... jeden dostanie nową matryce a inny pismo że to taka uroda tej technologii ....Dokładnie tak, jeśli serwis nie zauważy wady idź do rzecznika. A przy ewentualnej ponownej usterce, jakiejkolwiek, nie musi to być matryca, żądasz wymiany na nowy lub zwrotu gotówki.
to jest cos takiego ,,,, jest tego już chyba piec takich dymków .....Ile jest u Ciebie tych prześwitów?
Mi też jedna dioda migała kiedyś jak mecz leciał .... Powiedz mi jak teraz ci panel świeci ?? ile czasu od wymiany ?? jak dostane nowy i wyskoczy jakiś jeden dymek to idę do EURO i zgłaszam że chce oddać ten tv lub kasa .... nie będę się bawił w kotka i myszkeTez to miałem w takim małym stopniu jak Ty
Potem była tragedia, z resztą sam widziałeś
Mało tego, czasem to było tak że diody w tych miejscach potrafiły się załączać i gasnąć
Było widać mignięcia![]()
UE40MU6472 .... powiem ci po cichu ze chciałbym aby znowu nawalił i oddał bym go . Mogłem kupić większy i załuje teraz , ale stoi w mniejszym pokoju i myślałem że będzie lipa , a spokojnie by wszedł nawet 50'' ... więc bez żalu go chętnie oddam jak coś .... ogólnie tv spoko śmiga fajnieTeraz jest wszystko ok
wymiana była z półtora miesiąca temu.
Myśle że za pół roku temat wróciA wtedy?
Jaki masz model tv?
Jak był gość u mnie i wszedł w menu serwisowe to ustawiło tv na dynamiczny że prawie tych dymków nie było widać ... już byłem w szoku że gość nie uzna mi tego ...U mnie na 49KU6400 wygląda to tak: https://drive.google.com/file/d/18l6U1Xl8uInvNUsID4DlTANuh6n1POX-/view W piątek wymiana panelu, chociaż nie wiem co zrobią, bo czasami jest lepiej - najwyżej wrócą za jakiś czas.
Próbował mnie gość zbić z tropu ,,, poczytaj co napisałem wcześniej , porobił , fotki , powiedział że zamówił panel i postara się w poniedziałek przyjechać ..... i tak jak pisałem ,jeden nowy dymek i oddaje ten tv .Na dynamicznym rzeczywiście nic nie widać - najwyżej będę oglądał wieczorami w okularach przeciwsłonecznych:hihi: . Rozumiem że nie miałeś problemów i uznali awarie?
A ja zgłaszałem temat do MM 26 kwietnia i do dzisiaj ciszaPanowie ,,,, serwisant już był u mnie
Zgłosiłeś jak ?? na pismo czy na twarz ??A ja zgłaszałem temat do MM 26 kwietnia i do dzisiaj ciszaCzekam do poniedziałku i walę z rękojmią.