Ten trailer robi. Miałem nie kupować, ale chyba się skuszę.
No tak. Nawet nie musiałem kliknąć by wiedzieć kto wygra to porównanie. Wystarczy "PS3 Site Polska" i już się odechciewa.Porównanie video GT5 ( z Gamescom 2010) i Forza 3 na Le Mans
GT5 vs Forza 3. Bezpośrednie starcie! - PS3 Site Polska
źródło : ps3site.pl
Ja zaś gratuluję braku umiejętności czytania pomiędzy wierszami i wiedzy, że nie cytujemy posta poprzedzającegoJeśli od tego elementu zależy dla Ciebie ocena gry...to gratuluję
Niby zmieniony,ale ekipa z simracingtonight jakich wielkich zmian nie uświadczyła grając na VIP party podczas E3. No ale od czego mamy ostatnie szlify, łatki i DLC. Więc nadzieja jakaś jest.Panowie zobaczymy co będzie jak wyjdzie, niby model jazdy został zmieniony względem Prologue - trza to namacalnie sprawdzić.
Pozdrawiam,
Część pierwsza.
Tym razem muszę pogratulować umiejętności czytania ze zrozumieniem. Cóż. Jeśli kolegę onieśmielają słowa ułożone w zdania złożone, postaram się prościej i ładnymi literkami.
Jeśli w Gran Turismo, w końcu, pojawią się takie smaczki jak chociażby obecna m.in. w Forza Motorsport 3 (oraz wielu innych grach i symulatorach) możliwość uszkodzenia silnika czy skrzyni biegów podczas wyścigu, uznam, że twórcy przestali już tylko polegać na magii tytułu i grafice, no i coś tam robili poza podbijaniem rozdzielczości przez te wszystkie lata. O zderzeniach a'la "resoraki na torze", zwanych czasem handicapem, czy kiepskich jak na dzisiejsze czasy dźwiękach silników i pracy opon nie wspomnę. Bo i pewnie nikt tego nie poprawi. Jest jeszcze sporo takich włąśnie smaczków, obecnych od lat w różnych grach wyścigowych, których nie znają/nie chcą/nie lubią/nie umieją zaimplementować japońscy twórcy a zwłaszcza ekipa Polyphony. Zrozumiale czy muszę zejść do poziomu komentarzy z media2?
Część druga.
Gdzie, w którym miejscu napisałem, że nie czytałem tych wypocin z PS3Site? Proszę mi pokazać fragment w którym to napisałem bo ja jakoś nie mogę się go dopatrzyć.
ad. część pierwsza
"Powiem tak. GT5 pewnie kupię bo to dobra gra będzie. Jeśli w wyścigu o dużą stawkę, szybkim autem, na wyższym poziomie trudności, nie wyrobię zakrętu i przywalę w bandę a silnik zgaśnie i będzie trudno go odpalić lub zakleszczy się skrzynka biegów, tak jak w tej wyśmiewanej Forza, Forza 2 czy 3 to autentycznie uznam się za mile zaskoczonego i powiem, że GT5 to bardzo dobra gra jest."
Między dobra a bardzo dobra jest dla Ciebie jeden smaczek który będzie obchodził nawet nie promil graczy i to właśnie do tego się przypiąłem, a nie do Ciebie
"Ja zaś gratuluję braku umiejętności czytania pomiędzy wierszami i wiedzy, że nie cytujemy posta poprzedzającego"
Forum jest chyba do wyrażania swoich opinii słowem pisanym, bo treści zawarte między wierszami jak widać nie dla wszystkich są czytelne, a już jeśli twój tekst który napisałeś kursywą miałem wyczytać z tamtego postu między wierszami to wątpię by to było w ogóle możliwe.
ad część druga: tu masz rację ja się pomyliłem, mój błąd. Sorki.
@Masta J. Spoko. Myślałem, że od tworzących ten wątek można oczekiwać trochę więcej. Czasami się jednak człowiek zawiedzie. Obiecuję, że dalej nie będę.
Rozumiem, że liczyłeś, że modowi nikt nic nie wypomni, jeśli tak, to rzeczywiście musiałeś się zawieźć