Gran Turismo 5

SierzantHarris

New member
Bez reklam
Nie było mnie tu ledwie kilka chwil a tu takie rewelacje...no ja myślałem że go tu już nie ma bo może zmądrzał czy coś?;-):smile: Kto mu wygrażał i niby dlaczego? I niby czym? że mu ktoś wyśle trojana na maila? lol

azet

Member
Bez reklam
wracając do tematu, czas jest zabójczy nie tylko dla ludzi, czy nawet rzeczy, jak GT5 wyjdzie za dwa lata nie będzie rewelacyjne, jak się uwiną - może coś z tego będzie

Peek

New member
Bez reklam
Gra zostanie wydana na 99,9% w tym roku w dodatku widać, że gra jest ulepszana pod każdym względem (choćby wizualiów). (Teraz wychodzi dopiero jakie głupoty gadał Bambolo, że Prolog pod względem graficznym jest taki jak zdjęcia z pełnej wersji i słynny tekst "TO NAPRAWDĘ TAK WYGLĄDA":lol:) Mamy przynajmniej dowód, że Polyphony nie stoi w miejscu.

Ulepszona grafika w połączeniu z wyścigami nocnymi i zmiennymi warunkami atmosferycznymi (deszcz, a może śnieg?) powinna spowodować opad szczęki, jednak przekonamy się to dopiero kiedy weźmiemy do ręki pełną wersję.

azet

Member
Bez reklam
z drugiej strony gra oferowana jest dla szerokiego grona graczy , jeżeli zrobią ją zbyt realistyczną (zbyt trudną), strzelą sobie w kolano, niewielu ją kupi

Masta_J

Active member
Bez reklam
Nie strzelaj koledze w kolano... :hihi:

Śnieg chętnie bym zobaczył, ale GT5 i jazda w śniegu to musiałaby być straszliwa rzeźnia :bober:

Pozdrawiam,

Ostatnia edycja:

Masta_J

Active member
Bez reklam
Teraz już Ci pasuje? :fool:

@Peek
Jak już im ta góra zmienia daty wydania to chłopaki faktycznie nie siedzą i nic nie robią i tylko poprawiają co się da, teoretycznie my na tym powinniśmy zyskać.

Pozdrawiam,

mataman

New member
Bez reklam
azet, co wyścigi online? Albo jesteś dobry, albo jesteś lama i przyjezdzasz ostatni. A model jazdy pewnie będzie dla wszystkich taki sam.

azet

Member
Bez reklam
cyt."Grand Theft Auto IV to absolutny rekordzista, jeśli chodzi o sumę, wydaną na produkcję gry. Aby stworzyć to dzieło Rockstar musiał wydać aż 100 milionów dolarów. Sporo pochłonęły nie tylko pensje dla armii tysiąca programistów, ale także wydatki związane z tworzeniem soundtracka. Koszty przełożyły się jednak na wielkość gry. Użytkownicy mogą spędzić przy niej nawet 100 godzin.

4/5 rekordowej sumy na stworzenie swojego dzieła muszą przeznaczyć producenci Gran Turismo 5. Co ciekawe, początkowy budżet na tę produkcję wynosił 60 milionów dolarów (z taką kwotą gra uplasowałaby się na 4. miejscu, ex equo z Metal Gear Solid 4), jednak został zwiększony o kolejne 20 milionów
. "

Peek

New member
Bez reklam
Trochę się zawiodłem póki co, bo sądziłe, że to będzie coś takiego, że nocny wyścig na torze w singapurze F1 a nie na ulicach autostrady, mam jednak nadzieję, że pojawią się też tory typowo wyścigowe z opcją wyścigu w nocy, bo jak nie to lipa.

azet

Member
Bez reklam
Trochę się zawiodłem póki co, bo sądziłe, że to będzie coś takiego, że nocny wyścig na torze w singapurze F1 a nie na ulicach autostrady, mam jednak nadzieję, że pojawią się też tory typowo wyścigowe z opcją wyścigu w nocy, bo jak nie to lipa.
patrz bo ja to mam nadzieję że jak najmniej będzie torów typowo wyścigowych, bo jak nie to lipa :krol:

Peek

New member
Bez reklam
Widocznie mamy inne gusta, ale tak "idealna" gra jak GT5 powinna w swoich założeniach zadowolić nas obu.

Do góry