Gran Turismo 5

Peek

New member
Bez reklam
W tym roku najmocniejszy miał być początek roku, ale juz widać, że w tym roku po raz pierwszy przez cały rok będzie różnorodność co do hitów.

Co do GT5, myślę, że dostaniemy jesienią.

Druss

New member
Aha :eek:k:

A czym to sie rozni ?

Jestem nowy w temacie (jestem na drodze kupna PS'a) PS'ow i ich gier wiec wybaczcie za takie pytanie.

azet

Member
Bez reklam
Druss- ja też jestem nowy ,ale napiszę tak- GT 5 P- to rozbudowane demo GT 5 ( zapewne dlatego płatne) oferuje kilka tras, kilkadziesiąt samochodów, niezłą nawet bardzo grafikę, zero uszkodzeń samochodów w stłuczkach ( nawet w NFS undercover są ) zero widocznego tuningu ,gdyby nie to że finalna wersja GT5 nie wiadomo kiedy wyjdzie, można by było sobie darować kupno, a jeżeli masz czas i chęci spróbuj przebrnąć przez ponad 1300 postów

ps.
Przeczytaj sobie 133 strony tego wątku to będziesz wiedział.

Pozdrawiam,

co za ...... :fool: po co wogóle odpowiadasz jak masz tak smucić ? nie pisz nic, będzie i sensowniej i atmosfera nie robi się ciężka,trzeba napisać tak jak ja to zrobiłem....,zakładam że jak ktoś pisze na forum to sam potrafi się domyśleć że dobrze by było przeczytać wszystko ,ale może mu się nie chce ,albo nie ma czasu- więc zadaje pytanie-inteligentni albo nie odpowiadają -bo po co wałkować ten sam temat temat, albo udzielają sensownej odpowiedzi,albo wklejają sensowny link
pozdrawiam
ps.ps
tak, przegiołem z epitetem,moja wina

nie na temat -:spam::spam::spam:
Dobrze, że już powstrzymujesz się od epitetów i nie dajesz dowodów swojej kultury.
Twój wątek o divx jak zauważyłeś wyleciał, admiralicja ma Ciebie na oku.
Polecam dla Ciebie lekturkę bo mylisz się w każdym aspekcie Twojej wypowiedzi:
Jak mądrze zadawać pytania

Pozdrawiam,

Ostatnia edycja:

Druss

New member
Druss- ja też jestem nowy ,ale napiszę tak- GT 5 P- to rozbudowane demo GT 5 ( zapewne dlatego płatne) oferuje kilka tras, kilkadziesiąt samochodów, niezłą nawet bardzo grafikę, zero uszkodzeń samochodów w stłuczkach ( nawet w NFS undercover są ) zero widocznego tuningu ,gdyby nie to że finalna wersja GT5 nie wiadomo kiedy wyjdzie, można by było sobie darować kupno, a jeżeli masz czas i chęci spróbuj przebrnąć przez ponad 1300 postów
Dziekuje za streszczenie tych wszystkich stron i postow... O to wlasnie mi chodzilo.

,zakładam że jak ktoś pisze na forum to sam potrafi się domyśleć że dobrze by było przeczytać wszystko ,ale może mu się nie chce ,albo nie ma czasu-
Bardziej chodzi o to ze to tyle stron ! Az rece opadaja, no i przyznam sie ze poszedlem na latwizne zadajac to pytanie :oops:

gadulinho

New member
Bez reklam
Pytanie może głupie, ale nie oglądam wyścigów. Czy zdarza się, że podczas rajdu otwierają się drzwi w aucie, jak ma to miejsce na paru screenach z GT5 ? :p

ps_user

New member
Bez reklam
Oskar - Onet.pl napisał:
Ucieszyć ma również możliwość jazdy w nocy oraz zmienne warunki pogodowe, a także wysoka inteligencja przeciwników.
Czyżby mogli jeszcze bardziej poprawić prowadzenie auta, idealnym torem jazdy? :rolleyes: Eee, chyba w końcu zaczną omijać auto jadące "na czołówkę" albo hamujące zbyt ostro :krol:
Oskar - Onet.pl napisał:
Znajdzie się tu nawet myjnia i wymiana oleju.
Ten bajer towarzyszy grze od pierwszej części gry.:p
Oskar - Onet.pl napisał:
Grę będzie można wyposażyć we własną ścieżkę dźwiękową odpalaną z dysku konsoli.
A to się chwali, ale dla mnie, w każdej innej grze. :p
W GT zawsze wyłączałem muzykę podczas wyścigu. Pisk opon ma być słychać i obroty silnika, a nie music i beaty.

azet

Member
Bez reklam
Pytanie może głupie, ale nie oglądam wyścigów. Czy zdarza się, że podczas rajdu otwierają się drzwi w aucie, jak ma to miejsce na paru screenach z GT5 ? :p
nawet niewiadomo jak zaawansowany symulator jest tylko symulatorem , przystosowanym do szkolenia, nie wymagajmy od gry by oddawał 100 % realizm rzeczywistości ,to nierealne, a mogące przeszkadzać graczom ( lock-on- gra-symulator lotnictwa wojskowego- tak bardzo zbliżona do realizmu że aż przeszkadzająca mniejszym zapaleńcom), realizm dla mnie w tej grze to umowna kwestia może go być mniej lub więcej ,ale nigdy na 100 %, więc w grze drzwi mogą się otwierać i nie robię z tego dużego halo, najwyżej "małe","malutkie"......:p

premek111

Active member
Bez reklam
Tak zgadzam sie ze wyglada zachecajaco i ale jednak taki drobny szczegół mnie drażni,takie drzewka to byly juz lata temu :( mogliby to troche dopracowac i taka mam nadzieje.I nie moge sie doczekac dnia premiery.

Do góry