Daj spokój ile można czekać z wywieszonym jezorem. Jutro pewnie będę miał gow3, z wyścigów mam forze3, zaraz nowy dlc do shifta a do tego na półce leży pare rozgrzebanych gier. Teraz gt5 tylko by przeszkadzało.
Ja czekam na GT5 bo w końcu to Gran Turismo poza tym obiecują przepiekną grafikę i "rewolucję" w gatunku, ale...
Muszę przyznać, że bardziej czekam na F1 2010, bo bardzo lubię najszybszą serie wyścigową, a w dodatku nie grałem w F1 od wersji 2002 na wszystkie platformy.
Mi już też powoli zwisa GT5. Zwłaszcza, że na horyzoncie (no może jeszcze nie na horyzoncie ) pojawia się Test Drive Unlimited 2. To uliczne wyścigi, ale zrobione w stylu symulatora a nie arkade. Grałem w pierwszą część i baardzo mi się spodobała. No, ale to nie TDU temat więc znikam!
przy galopującej technice i konkurencji ,na dodatek zapewne to nie będzie październik tylko pewnie koniec 2010 albo początek 2011 ,gra stanie się przereklamowana i taka sobie, poza tym czy konkurencja planuje coś podobnego w podobnym czasie ? (Test Drive Unlimited 2 ? Need for Speed World Online ? )
Ja tam z chęcią kupie jak już wyjdzie ale nie czekam jakoś z wywieszonym jęzorem. Jestem też w stanie zrozumieć te ciągłe zwlekanie z premierą, gdy robili gt4 nie mieli konkurencji. Forza 3 ustanowiła bardzo wysoko poprzeczkę a dla polyphony racer nr 1 to coś świętego.
Ja już mam przesyt tym GT5. Jak dawniej chętnie czytałem ten wątek, zapisałem sobie GT5 do listy gier, które na pewno kupię w tym roku, tak teraz wiem, że na pewno nie kupie tej gry od razu w dniu premiery, a co więcej, kupię ją tylko jeśli będzie miała na prawdę wysokie oceny i jak stanieje.
To mi przypomina niekonczace sie spekulacje odnosnie nowej odslony Diablo- miedzy innymi takie, czy bedzie konsolowy
Na poczatku wszyscy sie ekscytowali tymi kontrolowanymi i nieco mniej kontrolowanymi wyciekami i doniesieniami odnosnie GT; potem zaczeli sie niecierpliwic; w koncu irytowac; a teraz to jak widze- wiekszosc (w tym i ja) ma to gleboko gdzies, kiedy sie ta gra (i czy wogole) ukaze