Gran Turismo 5

mataman

New member
Bez reklam
Daj spokój ile można czekać z wywieszonym jezorem. Jutro pewnie będę miał gow3, z wyścigów mam forze3, zaraz nowy dlc do shifta a do tego na półce leży pare rozgrzebanych gier. Teraz gt5 tylko by przeszkadzało.

Peek

New member
Bez reklam
Ja czekam na GT5 bo w końcu to Gran Turismo poza tym obiecują przepiekną grafikę i "rewolucję" w gatunku, ale...

Muszę przyznać, że bardziej czekam na F1 2010, bo bardzo lubię najszybszą serie wyścigową, a w dodatku nie grałem w F1 od wersji 2002 na wszystkie platformy.

Forest89

Active member
Bez reklam
Mi już też powoli zwisa GT5. Zwłaszcza, że na horyzoncie (no może jeszcze nie na horyzoncie ;) ) pojawia się Test Drive Unlimited 2. To uliczne wyścigi, ale zrobione w stylu symulatora a nie arkade. Grałem w pierwszą część i baardzo mi się spodobała. No, ale to nie TDU temat więc znikam! ;)

azet

Member
Bez reklam
przy galopującej technice i konkurencji ,na dodatek zapewne to nie będzie październik tylko pewnie koniec 2010 albo początek 2011 ,gra stanie się przereklamowana i taka sobie, poza tym czy konkurencja planuje coś podobnego w podobnym czasie ? (Test Drive Unlimited 2 ? Need for Speed World Online ? )

Kapral_Hicks

Klub HDTV.com.pl
vip
Ja tam z chęcią kupie jak już wyjdzie ale nie czekam jakoś z wywieszonym jęzorem. Jestem też w stanie zrozumieć te ciągłe zwlekanie z premierą, gdy robili gt4 nie mieli konkurencji. Forza 3 ustanowiła bardzo wysoko poprzeczkę a dla polyphony racer nr 1 to coś świętego.

gadulinho

New member
Bez reklam
Ja już mam przesyt tym GT5. Jak dawniej chętnie czytałem ten wątek, zapisałem sobie GT5 do listy gier, które na pewno kupię w tym roku, tak teraz wiem, że na pewno nie kupie tej gry od razu w dniu premiery, a co więcej, kupię ją tylko jeśli będzie miała na prawdę wysokie oceny i jak stanieje.

Peek

New member
Bez reklam
A mi się nawet nie che tego komentować...

Rozumiem szlifowanie, budowanie napięcia, ale ludzie czy to nie przerost formy nad treścią?

yarcoos

New member
To mi przypomina niekonczace sie spekulacje odnosnie nowej odslony Diablo- miedzy innymi takie, czy bedzie konsolowy :)
Na poczatku wszyscy sie ekscytowali tymi kontrolowanymi i nieco mniej kontrolowanymi wyciekami i doniesieniami odnosnie GT; potem zaczeli sie niecierpliwic; w koncu irytowac; a teraz to jak widze- wiekszosc (w tym i ja) ma to gleboko gdzies, kiedy sie ta gra (i czy wogole) ukaze :-?

Do góry