Gran Turismo 5

Peek

New member
Bez reklam
Trzecia Forza jest genialna, ale jeśli wierzyć temu co ogólnie sie pisze, że "GT5 to największa nadzieja Sony" to powinniśmy się spodziewać prawdziwej rewolucji, póki co ani Prolog ani Time Trial jej nie zwiastują, ale wszyscy mamy nadzieję, bo przecież to Gran Turismo...

mietek099

New member
Jak już kiedyś pisałem, nie robi mi to różnicy kiedy GT5 wyjdzie. Będzie to będzie, ważne aby było dopracowane. Nie liczyłbym raczej na jakąś rewolucję (widzimy grywalne dema i nie zanosi się na to), ale jednak na bardzo dopracowany i solidny tytuł.

azet

Member
Bez reklam
Jak już kiedyś pisałem, nie robi mi to różnicy kiedy GT5 wyjdzie. Będzie to będzie, ważne aby było dopracowane. Nie liczyłbym raczej na jakąś rewolucję (widzimy grywalne dema i nie zanosi się na to), ale jednak na bardzo dopracowany i solidny tytuł.
z karzdym dniem opóżnienia ta gra coraz bardziej nie będzie dopracowana, będzie robiła się coraz bardziej przeciętna, Sony myśli że świat stoi w miejscu ? chcąc dogonić postęp sony grę musiałoby robić od nowa, i tak w kółko,konkurencja nie śpi grafika 1080p to będzie standart, , tak jak pisałem wyżej - karzdy dzień zwłoki przybliża nas do coraz bardziej przeciętnej gry.

Forest89

Active member
Bez reklam
Czyli chyba coś przy tej grze jeszcze majsterkują? To chyba jednak nie jest ona do końca zrobiona, jakieś poprawki wprowadzają ;) Zresztą nic mówić nie można bo ta gra jest najbardziej nie przewidywalna jaką znam... :D

Peek

New member
Bez reklam
Trawa i jezdnia i otoczenia, na które tyle narzekałem rzeczywiście są poprawione. Teraz uwierzyłem w Polyphony! Ta trawa przy tarce wygląda jak w rzeczywistości!

Oj coś czuje, że GT5 jeszcze nie raz nas zaskoczy.

Masta_J

Active member
Bez reklam
Mi go tam nie brakuje, forum w końcu stało się normalne.

A te screeny to straszna nędza, niech coś pokażą w pełnej rozdzielczości.

Pozdrawiam,

jery--

New member
Bez reklam
Bambo udziela się teraz na polygamia.pl Nic się nie zmieniło w jego postach.
I tak mnie dziwi ze tyle tu wytrzymał. Jeździliście po nim że aż niemiło. Czytałem jego posty i za bardzo nie wiem czym tak Was drażnił? A naprawdę żal było czytać jak niektórzy go obrażali.
Pozdrawiam

SierzantHarris

New member
Bez reklam
Bo pisał brednie wyssane z palca, bo na każdym kroku gloryfikował ps3 i szydził z xklocka, bo jego posty były ultra-mega-hiper fanbojskie, bo non stop majaczył coś o jakichś piratach jak gdyby to kogoś interesowało (w dziale o ps3...) itp. itd.

Carbon_

New member
Bez reklam
Bambolo82 idealnie wpisywał się w definicję internetowego trolla. Świadomie prowokował, kłamał, piętnował piratów samemu nim będąc. Pod przykrywką kulturalnej rozmowy szydził z innych i łamał wszystkie standardy normalnego zachowania. Oto jak podsumował to forum po otrzymaniu bana "Forum HDTV to zbieranina huliganów. Wygrażali mi na GG, potem jeszcze do spółki z Moderatorami i Administratorem który chyba nawet maczał w tym paluchy. Nie dziwota, że się stamtąd wyniosłem." LOL :D

Do góry