Nie wiem czy pamietacie, ale GT1 rowniez zajelo ok 5 lat produkcji (jezeli sie nie myle GT4 rowniez). Oczywiscie to byly inne czasy, ale pokazuje to, iz w oczach PD 5 lat na stworzenie gry to nic nadzwyczajnego. To tak na marginesie.
Jezeli chodzi o oczekiwania w stosunku do tej gry, to sa one ogromne... powiedzialbym, ze wrecz nieosiagalne. Nawet jezeli gra bedzie nieziemska, zawsze znajda sie niezadowoleni. Ja juz tylko czekam (i kiedys pewnie zacytuje nawet moje slowa), na te dziesiatki watkow na tym oraz innych forach, pt: 'GT5 rozczarowalo', 'tyle robili gre, a i tak jest kiepska', 'PD dalo ciala', etc etc etc... bedzie ich mnostwo... a co najgorsze nie ma znaczenia czy gra bedzie swietna czy kiepska, te watki powstana i tak. Wystarczy spojrzec na ten watek, tyle krytyki, mimo niewielu informacji.
Pozostaje nic innego, jak uzbroic sie w cierpliwosc i przekonac sie na wlasne oczy, czy faktycznie 'PD dalo ciala'. Domyslam sie, ze wiekszosc z naszych forumowych krytykantow i tak, juz zna odpowiedz na to pytanie...
Pozdrawiam