Dawidowski1000 napisał:I tak mijają kolejne lata a już zdąrzyłem się zestarzeć i kupić własną małą wyścigówkę. Do czasu pojawienia się pełnego GT5 pewnie zostane dziadkiem
Pozdro
Chorujesz na przyspieszone starzenie??? Mam nadzieje że do gwiazdki tego roku jeszcze nie zgrzybiejesz
Ja też się nie moge doczekać, ale produkcja dobrych gier trwa z reguły ok. 1,5-2 lat, i tu Gran Turismo 5 niczym się nie wyróżnia. Na Forze 3 przyjdzie nam czekać ok. 2,5 roku (od chwili premiery Forzy 2). Samo Playstation 3 jest na rynku przez ok. 2 lata i przez ten czas Polyphony wyprodukowało i wydało Gran Turismo 5 Prologue, 3 darmowe dodatki do Prologue (SPEC I, II, III), wyprodukowało i przygotowało do wydania w pazdzierniku 2009 pełnowartościowe Gran Turismo na PSP (35 tras i 800 aut), a wczesniej zakończyło produkcję Gran Turismo 5 na Playstation 3 (ok. 100 tras i 800 aut oraz wprowadzenie licencjonowanych rajdów WRC i wyścigów NASCAR + zsynchronizowanie garażu z PSP). Synchronizowanie grażu z PSP oznacza że modelarze i graficy Plophony mieli podwójną pracę bo musieli każdy z 800 aut modleować osobno dla PS oraz PSP (razem 1600 modeli). Obecnie Polyphony i Sony przygotowują premierę pelnego Gran Turismo 5 na Playstation w okolicach gwiazdki 2009 r.
Myśle, zatem że zadanie jakie postawiło sobie i wykonało Sony nawet kilkukrotnie przerasta to co przez te dwa lata osiągnął Microsoft z Forzą 3.
Także, zupełnie nie rozumiem Twojej aluzji. Wez pod uwagę to co napisałem i przemyśl ją sobie jeszcze raz.
Ostatnia edycja: