Fanatycy futbolu - czyli wszystko o piłce.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Sercem jestem za Realem ale zawsze mówię to samo niech wygra lepszy i niech wygra drużyna, a nie sędziowie przez swoje bzdurne decyzje..

Otóż to. Ostatnio też Bayern miał poskładać Real, a skończyło się na 5:)

Neymar może nie zagrać w Gran Derbi za swoje chamskie zachowanie. Coś mi mówi, że jego brazylijska mentalność zakończy mu karierę podobnie jak Ronaldinho.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pakolo co nie oznacza że teraz będzie odwrotnie.. wtedy zagrał RM tak jak najlepiej potrafi i było widać jaka dzieli różnica te dwie drużyny.. BM nie istniał grali jak we mgle...Teraz może być inaczej... ważne żeby to zespoły pokazały kto jest lepszy albo kto ma więcej szczęścia, a nie sędziowie przez swoje właśnie super decyzje i z dupy wzięte rzuty karne..

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

Jakaś eksplozja w Dortmundzie przed autokarem Borussii około 10 km od stadionu .

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

Rafal7

Banned
Pewnie nie będzie.

Muszą więcej tych brudasów do Europy wpuszczać, chcieli to maja.
Niech Polska zamknie granice i postawi wojsko, a reszta niech się wybija, cala ta śmieszna tolerancja, współczucie, pomoc i Bóg wie co, wyjdzie im bokiem.

collider

New member
Bez reklam
Jeszcze nie wiadomo kto i co wiec nie ma co rzucac wyrokow. Jednak trudno sie nie zgodzic z tym co piszesz.

Odwolali jednak mecz!

Caparzo

New member
Bez reklam
Ale jaja.... Bedą burdy, kibole pokaża gdzie mają wracać ciapate :/
Nonchyba że to petarda :p

Który tam geniusz na barce davał z juve :D że wygra ;p juve teraz.to nie byle leszcze. Zjedzą barce ;p poki co 2:0 hehe

Ostatnia edycja:

Savron

Well-known member
Bez reklam
Trudno bedzie Barcelonie odrobic 3 bramki straty z Juve. Wlosi zawsze slyneli z dobrej obrony.

To już pozamiatano. Nie ma, to jak wyjść na mecz z Włoską drużynę i zagrać 3-4-3. Brawo Enrique , brawo. Drugiego cuda nie będzie. Fatalny sezon Barcy. Wszystko co wygrają ( może) to ten żałosny Puchar Króla. Adios.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Pewnie nie będzie.

Muszą więcej tych brudasów do Europy wpuszczać, chcieli to maja.
Niech Polska zamknie granice i postawi wojsko, a reszta niech się wybija, cala ta śmieszna tolerancja, współczucie, pomoc i Bóg wie co, wyjdzie im bokiem.

Dopóki nie zginie Merkel lub inny wysoko postawiony lewak, brudasy będą szaleć. Chociaż i tak już jest za późno na porządki, Francja, Niemcy, Szwecja już przepadły.

Co do meczu to jak się ktoś postara to barca odrobi, jak z psg:popcorn:

Mega słabe sędziowanie Marciniaka, żółte kartki z kapelusza.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tym razem już nie powiem że Barsa nie da rady ale tym razem mam nadzieję, że będzie bez pomocy sędziów.. Mój sąsiad twierdzi - finał Juve- BM i jest duża szansa na coś takiego... bo jakoś czuję, że RM też przepadnie z BM - chyba, że zaczną grać tak jak należy..
Marciniak jak dla mnie średnio sędziował - żółte kartki również uważam że nie potrzebne, plus kilka decyzji np niby ręka "Nejmara" nie wiem gdzie oni widzieli tą rękę. Najlepsze jest to, że przy powtórce wyraźnie widać było, że nie ma mowy o ręce, a komentatorzy oczywiście nie potrafią spojrzeć obiektywnie kiedy chodzi o naszego sędziego... komentarz choćby po tej akcji bezcenny.. okulary niech Panowie sobie kupią..

Do góry