Fanatycy futbolu - czyli wszystko o piłce.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Slabo widze nasza druzyne, wszystko na farta...

Brakuje nam dobrego sprintera i umiejetnosci podawania.

Teodorczyk wszedl na 15 min a tylko raz dotknal pilki... :) Robert musi ciagnac praktycznie wszystkie mecze a Pazdan wszystko bronic.

Na Pazdana to chyba nie ma mocnych.

bluray

Banned
Do jakiejś tam Czarnogury przyjechała mocarna drużyna PL i nic nie pokazała.
Nie takiej mocy spodziewam się po kadrze narodowej.
Ale niech tam ... Wygrali my ...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Po meczu zaśpiewali :) chłopaki więc myślę że Oni innymi kategoriami patrzą na wczorajszy mecz :) a my za dużo wymagamy :) To co cieszy to ładne bramki włącznie z tą którą przeciwnik strzelił.. ładnie obronę wyrolował gościu..

Rafal7

Banned
Dla mnie są ważne trzy punkty reszta nie istotna, ten mecz to historia.
Swoją drogą to Linetty nie nadaje się do kadry.
Wielka nadzieje pokładam w Zielińskim, wczorajsze podanie do Piszczka to klasa światowa.

Wczoraj gdy Zieliński był przy piłce to Hajto za każdym razem do przodu Piotrek do przodu , nie podawaj do tyłu.
Strasznie mnie to drażniło co mówił Hajto.
Ja swego czasu jak grałem o piłkę to każdemu tłumaczyłem, nie ma komu zagrać, obróć się i podaj to tyłu, a nie na pale do przodu, zawsze można piłkę rozegrać po obwodzie, zmienić stronę. jakby komuś neon przed oczami włączył z napisem do przodu.

Z resztą, Hajto zachowuje się jakby zdobył z kadrą złoto i był zawodnikiem światowej klasy.
A to był zamieślnik z Polski.

Ostatnia edycja:

FoX88

New member
Takie mecze jak z Czarnogórą czy Kazachstanem na wyjeździe są straszne dla reprezentacji. Każdy oczekuje łatwego zwycięstwa, a naprawdę ciężko tam wynik dobry ugrać.

3 punkty są ważne, w tym wypadku bez znaczenia jakim wynikiem.

Zresztą Czarnogóra powinna mecz w 10 kończyć, sędzia i tak był łaskawy.

Rafal7

Banned
Szczególnie dla tego Pana z nr.2 który niemiłosiernie kopał Lewego.
Ten z 7 tez sobie za dużo pozwalał, niech się cieszą ze Świerczewski lub Hajto juz nic grają :D

Rafal7

Banned
Ha ha ha
920ef6f04c723ec36de73217c68d51d1db5210a5.jpg

Do góry