Fanatycy futbolu - czyli wszystko o piłce.

collider

New member
Bez reklam
Jak ktoś chce zobaczyć jak wyglądają w Łodzi mecze w 3 lidze to proszę.
https://www.youtube.com/watch?v=kI4fO0eegMo
Potem wejda do Ekstraklasy i znowu slaba frekwencja i granie kichy. Chociaz zycze Widzewowi jak najlepiej bo pamietam jeszcze te czasy z Citkiem w skladzie i pamietne wystepy w pucharach.
Lewy wczoraj dał popis, trzy gole i dwie asysty.
Chcialbym go w koncu zobaczyc w jakims Realu na szpicy.

pepka

Member
Bez reklam
Fajny mecz, Bayern - Dortmund.
Nie ma na świecie zawodnika, który działa mi na nerwy bardziej niż Robben (nawet Neymar i Surez nie są tak denerwujący). Nie mógłbym grać z takim sępem w jednej drużynie...

Ostatnia edycja:

Rafal7

Banned
Roben to dno, jest tylko szybki i schodzi do środka na lewą nogę, nic sobą nie oferuje, żeby ten samolub podawał Robertowi to by mecze kilkoma bramkami wygrywali.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie potrafię zrozumieć po co bramkarz przy wyniku 3:1 faluje napastnika w takiej sytuacji.. co za różnica czy przegra się 3:1 czy 4:1 a chłopakowi naprawdę można zrobić krzywdę..

Egzekutor Lewy! Karny wykorzystany, ale ból pozostał - Bundesliga

do tego na 100% nie pewne by było że robiąc w tę stronę zwód umieściłby piłkę w bramce.. ale z piłką poszedł mega.. podobało mi się..

Ostatnia edycja:

Tvmania

New member
Bez reklam
Dałem taki kuponik na LM i le
Juventus - Barcelona - 2
Bayern - real - 2
Anderlecht - Manchester United - 2
Za250zl do wyjecia 5300zl
Podajcie jakieś swoje typy na lm i le

Tvmania

New member
Bez reklam
Wiem Panowie będzie mega ciężko zaraz wstawię kuponik obstawiam 5takich samych po 50zl bo jak bym obstawil 1za 250 to jak by siadlo podatek bym zapłacił koło 1000zl od wygranej więc rodzielilem

Caparzo

New member
Bez reklam
Barca na Juve słaba jest. Zapomniałeś że są też remisy, kombinujesz i nic z tego nie bedzie, takich jak ty są miliony ;) na bukmacherze jeszcze sie nikt nie dorobił ;)

Tvmania

New member
Bez reklam
Caparzo kolego nigdy ja nie stawiam remisow ani z podpórka taka mam już zasadę. Co do Realu jestem mega fanem ich kocham tą drużynę i wierzę że ograja mocny Bayern i liczę też na skromne win Barcy.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kochać to jedno ja też ich mega lubię - mam ich kilka koszulek, szalik itp sprawy :) ale jak nie zagrają tak jak mogą zagrać to Kolego nie ma szans żadnych... a jeśli zagrają tak jak potrafią co już BM miał już okazję się przekonać to i 3 Lewandowskich nie pomoże... tak jak i w przypadku Barsy kiedy grają na maksa nikt nie jest w stanie wtedy im zagrozić.. ale dla mnie w RM muszą nastąpić zmiany kadrowe bo inaczej cienko to widzę.. A Cr 7 to nie robot . co rok jest starszy i przy dzisiejszej piłce może być za mało.. dla mnie to co zrobił już w piłce to za 100 lat będą o nim mówić ale piłka idzie do przodu i potrzebny jest cały zespół żeby dzisiaj zdobywać trofea..

Do góry